Cześć po wielu, wielu latach!

1
Hej!
Zarejestrowałam się tu wiele lat temu, a gdzieś w archiwach plączą się jakieś moje dawne teksty^^
Teraz do Was wracam jako już profesjonalna pisarka, self-pubbująca po angielsku na Amazonie :) Mam parę pytań odnośnie rozliczania się z tantiem w polskich realiach, a chętnie też wspomogę własnym doświadczeniem i wiedzą o zagranicznych rynkach wydawniczych i self-publishingu na Amazonie.
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"

Cześć po wielu, wielu latach!

3
Hej! Monster Fantasy Romance i Monster Erotica^^ Czyli: romanse, w których bohaterka jest człowiekiem, a bohater jakimś typem akceptowalnego dla Amazona potwora. Teraz piszę tom drugi trylogii o orkach (nie tych morskich, tych Tolkienowskich, haha). Jadę na fali popularności Ruby Dixon i jaj serii o kosmitach, ale jako że klimaty fantasy czy paranormal są mi bliższe, wybrałam orków - ten trend dopiero teraz staje się popularny.

Piszę dla zabawy i kasy, przyznam się bez bicia. Jakieś mam odległe plany podbicia do tradycyjnych wydawnictw z czymś mniej dla dorosłych, ale na razie uczę się jak ogarnąć wielowątkową powieść.
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”