Witam wszystkich :)

1
Tutaj Moniko02 z trójmiasta. Szukałam do niedawna aktywnego forum pisarskiego i tak oto dzisiaj natrafiłam właśnie na was. Cieszę się bardzo, że takie to forum jeszcze funkcjonuje, bo większość z nich jest już przedawniona. W przeszłości brałam udział w warsztatach pisarskich jak i seminarium kreatywnego pisania. Wspaniałe doświadczenie! teraz szukam motywacji do pisania dziennego. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dawkę energii i kogoś w podobnym wieku i stylu pisarskim do mojego!
Piszę dużo coś ala wierszy raczej słów wyrzuconych gdzieś w jakimś zeszycie, czy notatniku na laptopie. Lubię bawić się słowem. Mam też opowiadań dużo niedokończonych. niestety mam słomiany zapał do tego często i jest to mocno widoczne. Piszę też na maszynie do pisania, co bardzo uwielbiam :D Większość tekstów piszę na laptopie, a chciałabym pisać je ręcznie. Tylko to już pewnie moje przyzwyczajenie do elektroniki i dlatego tak mam...
Czytam polskich autorów jak i zagranicznych. Głównie to poezje, literatura młodzieżowa, romanse (harlekiny), kryminały i thrillery. Od wakacji zaczęłam czytać też Kinga "Worek kości" który mnie urzekł!
Interesuję się także językiem niemiecki, rozwojem osobistym, geografią, rękodziełem (scrapbookingiem!), podróżami po Polsce małymi i dużymi, Groundhoppingiem, jeżdżeniem na mecze piłki nożnej (chłopak mnie w to wciągnął :D), kolekcjonerstwem znaczków, magnesów i ogólnie pamiątek, trochę religią i parapsychologią. Muzyki słucham nałogowo.

Życzę miłego dnia wszystkim!
Bis bald.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”