Witajcie!

1
Pytacie o wiek więc odpowiem: jestem człowiekiem w sile wieku. Nieco już czasu minęło od moich pisarskich początków, choć nie mam na koncie niczego z zakresu literatury pięknej. Moja droga edukacji pokrywa się niemal idealnie ze ścieżką Andrzeja Ziemiańskiego. Niemal, bo jednak było to parę lat później i numer liceum był inny - choć w tamtym czasie nie było ich aż tak wiele i prawie wszyscy się znaliśmy. I ja i ów, kończyliśmy te same szkoły i i to dosłownie, w tym samym mieście - od podstawówki do dyplomu magistra. Moja nauka trwała jednak nieco dłużej bo przeszła w zawodowstwo. Obecnie zajmuje się tzw. zaawansowanymi technologiami - w szerokim ujęciu. Piszę bo lubię. Mam na koncie teksty branżowe, naukowe, techniczne. Od zawsze piszę dla siebie - jak pewnie wszyscy tutaj - i chcę zweryfikować jakość moich tekstów. Stąd to konto na tym portalu.

Witajcie!

2
Witaj, weryfikatorów ci u nas dostatek :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witajcie!

3
1118, cześć! :) Najważniejsze to lubić rzeczy, które się robi, także trafiłeś chyba we właściwe towarzystwo ;)
Rem tene, verba sequentur (Trzymaj się tematu, a słowa przyjdą same)
Katon Starszy, zwany Cenzorem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”