Powrót

1
Dzień dobry
Niestety parę dni temu zniknąłem bez wyjaśnienia
Powodem blokady mojego konta był tekst Leon Niezawodowiec
Mam nadzieję, że mimo wszystko uda mi się dojść do porozumienia z administracją.
Z pozdrowieniami

Powrót

2
TomBordo, Administracja może wyrazić zgodę na Twoją obecność na forum, ale pod warunkiem, że nie będziesz publikował tekstów. Twój niepowtarzalny styl to zbyt wiele dla tego skromnego forum.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Powrót

3
Jak już mówiłem, możecie ukryć tekst, jeśli macie jakieś zarzuty, zamiast blokować mi konto na zawsze.
Jeśli w ogóle odbierzecie mi możliwość publikowania, to jest trochę bez sensu.

Powrót

4
Nie, Twoje teksty, stają się coraz bardziej niesmaczne. Zamiast się rozwijać - jest gorzej i gorzej.
Mogę przystać na teksty totalnie bez wulgaryzmów i prostackich scen.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Powrót

5
Ithi czy czytałaś każdy mój tekst i porównywałaś, skoro uważasz, że jest coraz gorzej?
Jeśli o to chodzi, to mój następny tekst ma opowiadać o aferze Amber Gold, więc bluzgi pewnie jakoś się pojawią, skoro to środowisko służbo-mafijne. A jeśli chodzi o surrealistyczne dowcipasy jak w Leon Niezawodowiec, to raczej nie będzie.

Powrót

6
Ale też miejcie świadomość, że każdy ma swój styl. I w duchu tego stylu będzie tworzył. Nie każdy musi pisać wierszyków o promyczkach słoneczka.

Powrót

7
TomBordo pisze: (pn 27 cze 2022, 21:19) Ale też miejcie świadomość, że każdy ma swój styl. I w duchu tego stylu będzie tworzył.
Tworzyć nikt Ci nie zabrania.
Publikować na Weryfikatorium już nie możesz.
Zamykam dyskusję.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
Zablokowany

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”