Fantasy freak

1
Witam, jestem anglistką uwielbiająca polska i zagraniczna fantastykę oraz "lekkie" książki dla młodzieży. Ostatnio napisałam opowiadanie dla moich dzieci - rodzinie się podoba ;-) Obecnie pracuję nad powieścią fantasy z mocną postacią kobiecą. Piszę od niedawna, ale myślę, że ponieważ przeczytałam setki książek (za młodu klasyki typu Sienkiewicz, Dickens, Balzac),a w szkole "brylowałam" na polskim (najwyższe oceny z wypracowań ;-) ), to właśnie dlatego przychodzi mi to z niespotykaną łatwością. Zawsze przy pisaniu myślę o Thanosie - "pstryk" i stało się... Pozdrawiam wszystkich fantazomaniakow

Fantasy freak

2
Witaj. Cieszymy się, że do nas trafiłaś. Nam też zawsze łatwo przychodzi coś napisać - dłuższego, czy krótszego - bez znaczenia - tylko IM jest trudno to czytać, ale to ICH problem, c'nie? ;>

Zapoznaj się z naszym Regulaminem, a przede wszystkim Listem Powitalnym i pozostałymi regulaminami (sorki) - i baw się dobrze :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Fantasy freak

4
Populacja fantastów zwiększa się? Jestem za! Witaj :)
I podpinam się pod pytanie Eli, co tam masz na szczycie swojej czytelniczej listy? ;)
Rem tene, verba sequentur (Trzymaj się tematu, a słowa przyjdą same)
Katon Starszy, zwany Cenzorem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”