Cześć

1
Cześć wszystkim, jestem Piotrek z Warszawy, 51 lat. Żona, troje dzieci ( dwoje już dorosłych ) dwa psy. Zainteresowania być może na mój wiek nieco dziecinne ale pesel to tylko cyferki, jestem fanem świata Gwiezdnych Wojen poza tym interesuję się okultyzmem, demonologią, II Wojną Światową z naciskiem na Wojnę Obronną 1939 roku, Dzień D, Powstanie Warszawskie, Rzeź Wołyńską.
Piszę amatorsko horrory, opowiadania, teraz pracuję nad dłuższą pracą, staram się napisać powieść. Jestem otwarty na krytykę i pokazywanie błędów, nie obrażam się :) . Od jakiegoś czasu szukam miejsca, w którym na spokojnie można publikować swoje prace i dyskutować o nich jak też poczytać prace innych.
Pozdrawiam.

Cześć

2
Cześć. Świetnie, że tu trafiłeś. Czytaj, komentuj, publikuj, rozgość się. Mam nadzieję, że znajdziesz na Wery to, czego potrzebujesz. :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Cześć

5
Zdaję sobie sprawę z tego :) "Przeraża" mnie trochę ten wymóg regulaminu że zanim coś opublikuję muszę skomentować trzy prace userów taki troszke skok na głęboką wodę :)

Cześć

6
Gorzej: te trzy komentarze nie wystarczą, jeśli mam być szczery. Będziesz w czasie całego życia na forum tyle dostawał, ile sam będziesz dawać - w znaczeniu: jeśli będziesz brał udział w życiu tutejszej społeczności, odpłaci się tym samym. Jeśli nie, cóż.... Dorosły jesteś, to co ci będę ściemniać, tak po prostu jest i bez trudu dopowiesz sobie, dlaczego :)
Mówcie mi Pegasus :)
Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak

Cześć

8
Piotrek71,
Cześć Piotrek,
Nie bój się oceniać - przedstawiaj swoje opinie tak, jak czujesz. Po prostu ;)
Rem tene, verba sequentur (Trzymaj się tematu, a słowa przyjdą same)
Katon Starszy, zwany Cenzorem

Cześć

13
Cześć Piotrek, też jestem fanem Star Wars, nawet uczestniczyłem w konkursach wiedzy SW i takowe organizowałem. :) I lubię temat II WŚ. Skomentuj, napisz, ocenimy. :) Pozdrawiam.

Cześć

15
Cześć Piotrku.
Mnie z Gwiezdnych Wojen najbardziej spodobała się niezwykle dramatyczna i świetnie napisana, moim zdaniem, postać Anakina, a może raczej ta jego przemiana, lęki i pragnienie czynienia dobra i chronienia ukochanej osoby, które, w efekcie, paradoksalnie jednak uczyniło go potworem.

Reszta moich zainteresowań nie jest zbieżna z twoimi, więc powiem tylko: witam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”