16

Latest post of the previous page:

Sahuro, witam Cię.

Ich bin Preissenberg.

I'm Preissenberg.

itd...

A co do tego...
Testudos pisze:MUAHUAHUAHUAHUAHUAHAUHAUHAUHEUHEUEHUEHUEHUE!

<wbiega, wymachując toporem, rozbija kilka ścian>

MUAHUAHUAHUAHUAHUA!

<rozbija parę mebli i rzuca bronią w drzwi ostrze zagłębia się w drewno na całą długość>

BWAGAGAGAGAGA!

<zrywa z pleców dwa AK-47 i wspierając kolby na biodrach, wystrzeliwuje cała zawartość magazynków w sufit>

AAHUAHUHUHUHUEHUEHU!

<przewraca się i tarza w gruzach; po chwili wstaje i otrzepuje ubranie>

Khm. Za dużo cukru. Przepraszam.

MWAHAHAHA!

<wybiega>
Testudos, jest nie wyżyty. Przyzwyczaisz się :twisted: Taki typ.

17
On nie jest niewyżyty! <głaszcze Testa po głowie> On ma tylko małe ADD<protekcjonalnym tonem{nie mylić z ADHD, aż o hiper aktywność go nie posądzam}:P> :D

Swoją drogą Test, uczesz włosy - ręka mi sie zaplątała <nie może wyciągnąć ręki! O_o>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

18
Wyjaw mi co to ADD? łagodniejsze ADHD?

Ja mam ADHD i nie odbija mi tak na forum :twisted:

Hyhy, ale swoją drogą Sahura, Test to miły gość.

Mam nadzieję, że będziesz tu czasem wpadał.

pozdrówa :)

19
Arrianno, wybacz, ale tym razem Ci nie pomogę. łeb wywerny i Twoje włosy to jedno, ale czupryna Testa i Twoją rączka to zupełnie co innego.

Preis, racja. Test jest miły. Jak śpi :devil: To porządny facet, być może pół-krasnolud, jego krwinki czerwone mają kształt toporów, a nie kółek, ale ogólnie jest OK.

I precli nie kradnie...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”