Dobry wieczór

1
Cześć,

jestem Pierwsza Sekretarz. Bywałam tu kiedyś, dopóki hasło do logowania nie przepadło w mrokach mojej niepamięci.
Lubię czytać beletrystykę, reportaże i kryminały. Gdybym pisała tak dobrze jak na przykład Mariusz Szczygieł, nie robiłabym nic innego tylko tworzyła, a potem czytała samą siebie. Ale piszę jak piszę, dzięki czemu mam dużo czasu na normalne życie.

Dobry wieczór

2
cześć. a bywałaś pod jakim nickiem?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dobry wieczór

3
Witajcie towarzyszko :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dobry wieczór

6
Znaczy się, Czuowiek Roku?

Oburzające. Nikt mnie o nic nie pyta!
Ani co do znikania. Żadnego: "Bądź dzielny, wychodzę po papierosy i trochę mnie nie będzie". Albo: "kanapki w lodówce, wrócę, zanim się skończą".
Ani w temacie zmiany nicku. Tyle korekt w Bajkach! Proszę powiedzieć, czy "Drugi Asystent" brzmi równie dobrze, jak "Czuowiek Kwartału"?
Ani w temacie jakości tekstów. Ja, proszę Pani Czuowiek, nie tylko czytałbym Panią na okrągło, ale jeszcze, mając pod ręką, poganiałbym trzcinką, by Pani szybciej pisała.

Także witam Panią, proszę Pani, per Pani, dla uświadomienia dystansu i szkód moralnych. Oraz wielkim PFF. I fochem forever :snooty:
Co najmniej do najbliższego tekstu.
Albo przyjaznego zagadnięcia.
Może też być znaczące "hmm" :(

:crying-yellow:
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Dobry wieczór

8
Posty Czuowieka Roku zostały połączone z postami Pierwszej Sekretarz.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”