Dobry wieczór

1
Późna pora, stąd takie przywitanie. Witajcie wszyscy zgromadzeni. Postanowiłam się tutaj zaprezentować i dołączyć do Waszej społeczności. Już w szkole pisałam drobne teksty. Tylko dla siebie. Mam parę lęków w sobie, m. in. to lęk przed oceną. Czasami życie dopieka, czasami uszczęśliwia. Moje teksty mają bardzo ważne dla mnie znaczenie. To dialog moich uczuć ze światem. Jestem ciekawa, co zobaczycie w moich tekstach :)

Dobry wieczór

3
mighty_hands, cześć, ile masz lat? od ilu lat piszesz?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dobry wieczór

4
Cześć, fajnie, że dołączyłaś. Wery to dobre miejsce na przepracowanie lęku przed oceną. Czasem pewnie za boli, ale można tu sporo wyciągnąć :) Rozgość się i korzystaj :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Dobry wieczór

5
mighty_hands pisze: (czw 04 maja 2023, 23:09) Moje teksty mają bardzo ważne dla mnie znaczenie. To dialog moich uczuć ze światem. Jestem ciekawa, co zobaczycie w moich tekstach :)
Dojrzałe pisanie jest jak dojrzałe rodzicielstwo. Nie robisz tego dla siebie, ale po to, by Twoje dzieci poszły w świat, między ludzi, tam, gdzie nie będziesz miała na nie wpływu ;-) Postawa niedojrzała, uparcie się na przywiązanie ich do siebie krótką smyczą, nie ochroni ich - odbierze im ich potencjał, szansę.
Także dobrze, że planujesz wypuścić je w świat i dać im pożyć własnym życiem. Jakie przygody je spotkają? Zobaczymy :-)
Baw się dobrze :-)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Dobry wieczór

6
Kiedy to co piszesz jest częścią ciebie twoje prace nie są tylko pracą. Są czymś więcej. Jeśli wkładasz w to uczucia jest to coś naprawdę warte. Krytyki się nie bój, gdyż krytyka nie jest czymś co ma niszczy, a czymś co ma pomóc stać się lepszą w tym co robisz. Miło widzieć, ze mimo tych lęków dołączyłaś do tej strony i liczę, że razem uda się poprawić nasze zdolności. Może nawet się czegoś od ciebie nauczymy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”