Cześć

1
Tu Bezimienny Dywan, chciałem się przywitać na tym forum, oto jestem i ja Bezimienny Dywan. Jestem tu nowy i czasem coś stworzę. Raczej staram napisać się coś wesołego, chodź nie zawsze mi to wychodzi. Kiedyś napisałem z cztery opowiadania, po czym napisałem coś większego i zabrało mi to trochę czasu. Lubię książki, no czasem coś przeczytam, a czasem nawet parę miesięcy nic nie czytam. Jestem po prostu zajęty i nie mam czasu na to hobby, mam też i inne hobby. Chciałbym przedstawić parę rzeczy do oceny, sprawdzić, czy się do czegoś nadają, czy są wesołe, smutne, czy do niczego. Nie wszyscy mogą trawić mój humor, no niestety różne są humory. Nie wszystko moje utwory będą wesołe, rożną mam twórczość, to tyle.

Cześć

4
Lubię piłkę nożną, sporadycznie sobie zagram w okresie letnim. Czasami obejrzę jakiś mecz w telewizji. Wole oglądnąć Mistrzostwa Świata niż Ligę Mistrzów. Lubię też siatkówkę jeżeli chodzi o granie, raczej nie oglądam siatkówki.

Cześć

5
Hej :)
Nie wiem, jak z twórczością, ale już jestem fanem Twojego nicku :) Bardzo mi się spodobał :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”