Ave ;)

1
Mam na imię łukasz.

Lat 19, rocznik 86, jestem z grudnia, młodszy niż równieśnicy, ale to nic ja lubię być młody i piękny :P

Dlaczego interesuje się pisarstwem ? Cóż, jest wiele powodów, przedewszystkim jestem marzycielem i idealistą z impetem pożeram każdą nową interesującą książkę i z ciekawością małego dziecka zastanawiam się "co będzie za kolejnym, mrocznym zaułkiem" :wink: Pomimo sceptycyzmu wszystkich, z którymi o mojej pasji rozmawiałem, marzę i wierzę mocno w wielką pisarską karierę ala Brown czy Rowling, chciałbym aby kiedyś moje powieści były na ustach całego świata, cóż warto mieć marzenia, chodźby tylko po to aby mieć nacodzień jakieś światełko w tunelu dla którego warto żyć, wiem że szanse na taką karierę są równe wygraniu w totlotka, ale może przy odrobinie szczęscia kto wie... ;) Poza tym pisanie powieści daje mi taki wewnętrzny głos, którego źródło jest blisko serduszka i ten głos mówi:"Do tego właśnie się urodziłeś chłopie :wink: "

Mieszkam (To trzeba powiedzieć) na śląski zatyłku, żeby nie użyć tej brzydszej wersji :P I obecnie czekam na wyniki z matury, nastepnie planuje studia: Germanistyka w mojej miejscowości lub dziennikarstwo w Katowicach.

Pozdrawiam wszystkich kolegów pisarzy oraz pisarki i mam nadzieję, że będziemy się dobrze rozumieli :wink:
From all kinds of love comes the suffering, oh how sick this world is...

2
Witamy :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Hell-o ;)
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”