Oto i ja!

1
Dobry wieczór!

Może na początek coś o mnie... Mam na imię Marta i liczę sobie 16 lat. Od pierwszego roku życia żegluję przez co nie wyobrażam sobie swojego życia bez jachtów, wody, wiatru i szant :) Do moich pasji zaliczam również Disco Dance, czyli formę tańca nowoczesnego, który trenuję w Born2Dance Studio oraz reklamę, promocję i public relations z czym wiążę swoje plany na przyszłość. Aktualnie zajmuję się zamartwianiem na temat pt. "Czy dostanę się do wymarzonego liceum, czy nie". Zamierzam przedstawić Wam co nieco z mojej Radosnej Twórczości i mam nadzieję, że zostanie ona obiektywnie i czasem surowo zrecenzowana. A ponieważ cierpię na chroniczne opowiadanie o sobie, z którym staram się walczyć, kończę mą rezolutną wypowiedź. ciao!
-Is this heaven?

-Nie, lodówka

2
Witam Panią, która będzie pisarką.

Zapraszam na basen, stroje kąpielowe są w szatni numer 12, a basen w korytarzu po lewej stronie, trzecie drzwi po prawej. Bez problemu trafisz.

Radosne pluskanie umili zespół "Born2Kill". Jako zabawę proponuję ucieczkę przed rekinami.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Hej :D

Uwielbiam żagle. Kiedy pościgamy się na regatach?

Uwielbiam taniec. Ale modern, disco to dla mnie aerobik.

Nie przejmuj się liceum. Wszystkie są równie beznadziejne.
I've got the lot to burn...

4
To ja się przyznam do czegoś, skoro koleżanka poruszyła bliski mojemu sercu temat! Ja właśnie skończyłam studia i jestem specjalistką ds. Public Relations.

6
Będziesz pisarką?! O nieszczęsna! Więc piekło poznasz już na Ziemi... Póki co zapraszam do czyśćca, czyli działu: „Tu wrzuć duszę do zweryfikowania” :> .

Witaj!

7
O witaj! Wielka "Będę pisarką"!

Skorzystaj z miękkich foteli dla nowych ,poczęstuj się ciastkami(niektórzy robią wyśmienite!).

I zawsze patrz a siebie! <uchyla się przed lecącym w jego stronę toporkiem>
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Liceum to bzdura,

matura tak samo. jak beda Ci wmawiali co innego, znaczy ze lza jak psy

Pzdr
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

9
Witaj. Czas na śmierć! Najpierw jednak odłóż dusze przy recepcji i łyknij herbatki. Posłódź najpierw. Cukier w puszce z napisem "cyjanek".
Are you man enough to hold the gun?

10
Witam koleżankę, która będzie pisarką i lubi taniec oraz wodę, czym ja także nie pogardzę :wink: życzę też powodzenia w dostaniu się do wymarzonego liceum! Ja kiedy skończyłam gimnazjum, strasznie panikowałam, że mnie nie przyjmą itd. (czasem myślę, że panika to moje drugie imię :P ), ale okazało się, że sie bez problemu dostałam, tam gdzie chciałam i nie tylko tam :wink: Nie mówię tego bynajmniej, aby sie przechwalać, lecz by dodać ci otuchy i przypomnieć, że nie taki diabeł straszny, jak go malują.
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

11
Dziękuję za liczne odpowiedzi... Powstrzymam się jednak od zaglądania do puszki z napisem "cyjanek" :P idę więc oddać co nieco do zweryfikowania i czekać aż pożrecie mnie i moje wypociny żywcem.
-Is this heaven?

-Nie, lodówka

12
Będę pisarką! pisze:Powstrzymam się jednak od zaglądania do puszki z napisem "cyjanek" :P

Dlaczego? Jest bardzo do...ekhm<krztusi się> dobra. <pada na ziemie>
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”