Witam!

1
Nazywam się Adrian i mam 17 lat. Uwielbiam czytać zarówno prozę jak i poezję. W szczególności lubię fantastykę, thrillery i horrory, również książki obyczajowe oraz z poezji wiersze H. Poświatowskiej czy K.K.Baczyńskiego. Sam od kilku lat piszę wiersze, opowiadania...mam nadzieję, że będziecie moje prace pozytywnie komentować :). Oprócz tego mogę wspomnieć, że tym co sprawia mi przyjemność i czym interesuję się poza czytaniem oczywiście jest: teatr, śpiew, taniec( aktywnie:), nauki biologiczne i chemiczne oraz medycyna, czy parapsychologia. Pozdrawiam wszystkich pisarzy i pisarki!!! :D
Adrian

4
Witaj.

Nie wierz nikomu kto mówi, że tu są sami fantaści.

Może jestem fantastyczny, ale fantastą nie jestem.

Przynajmniej nic o tym nie wiem.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Weber pozwól, że opiszę Ciebie fragmentem czegoś,co kiedyś napisałam: (pisownia autentyczna)

"Na końcu komnaty, w centrum stał ustawiony na piedestale tron, a na nim siedział On. Kamienna postać z głową spuszczoną nisko na dół. Jego długie włosy opadały zakrywając twarz, ale mimo to On doskonale widzial wszystko. Bóg śmierci Absolutnej - Weber. Takie bylo jego imię. Dłonie miał położone na oparciach – palce były pełne różnych pierścieni, a długie i szpiczaste pazury – tak ostre, że mogłyby jednym słabym pociągnięciem podciąć gardło, lekko się zakrzywiały. Tkwił w swojej pozycji, zupełnie jakby był pogrążony w jakimś dziwnym śnie. W końcu jednak podniosl swoją glowę. Twarz jego była przerażająco trupia – blada, a wręcz sina. Oczy miał krwistoczerwone, jak u demona, a głos niósł śmierć. Skazany na wieczne potępnienie egzystowal w świecie odpowiednim dla siebie - w świecie pozbawionym wszelkigo bytu."

6
Witaj!

Tak, Weber zdecydowanie jest fantastyczny :P

Jednakże, jego opis powinien zaczynać się od "Siedział sam, w pustej sali tronowej..." :P i może coś o ładnych wampirzycach w kusych kieckach, które przynoszą mu co jakiś czas wino :P

Interesuje cię parapsychologia... no, to następny do dyskusji ;P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Hej, hej.

Parapsychologia? Hmm, hmm :)

Taniec? O tak, toż to moja druga miłość!

W każdym razie - witaj :)

P.S. Azrael, pikny opis ;)

P.S.S. Ja równiez jako kobieta do towarzystwa sprawdzam się znakomicie, o! ;)
The fact that no one understands you doesn't make you an artist.

10
Umiesz śpiewać kołysanki, a może znasz złoty środek na bezsenność?

Witam. ;)
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

11
Mityczny Weber, nikczemnicy! Mityczny!

Oto ja! Ten, Który Ciska Piorunami Nienawiści! Ten, Który Dzierży Oręż Tytanów! Najwyższy Kapłan Mitycznego Webera! Okrutna śmierć! Pies Piekieł! Stworzony z Mroku, Cienia i Zła!

Czółko. Testudos mnie wołają. Albo Tes. Lub Test. Albo "Aaaaa! On nas pozabija!". Ewentualnie "karzel z toporem".

Odłóż duszę przy recepcji i chodź, poskaczemy z mostu.
Are you man enough to hold the gun?

12
No, witam Adrian

Piszesz prozę i poezję? O fajnie. Ja piszę jedno, komentuję dwa. Na pewno znajdę czas, żeby skomentować twoje stwory.

Jeszcze raz witam

Pozdrawiam

Patka

PS Testudos - wnerwia mnie twoje zachowanie :/

13
Witam Pana psychologa :D

Dam Ci kilka wskazówek: oglądaj się za siebie ,patrz pod nogi ,nie chodź sam w ciemne zaułki i koniecznie spróbuj herbatki z napisem "cyjanek" Mówię CI delicje!!! :D

Cześć i czołem! Witamy w piekle :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

14

PS Testudos - wnerwia mnie twoje zachowanie
Dział "Sprawy Organizacyjne" zaprasza, napisz swoje żale i wątpliwości. Dziękuję.
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”