Witam wszystkich!

1
Cześć!

Nosiłem się z zamiarem zarejestrowania od dłuższego czasu. Wchodziłem tu kilka razy, aż w końcu powiedziałem sobie, "kurcze, to może mi sie przydać" No i jestem :)

Nazywam się Paweł i mam 16 lat. Mój dorobek literacki jest mizerny. Wprawdzie trochę opowiadań napisałem, ale leżą one zapomniane na dysku. Mam zamiar na poważnie zająć się pisaniem bo podobno mam talent(to już wy zweryfikujecie :wink: ) Czytam fantastyke(obecnie Oko Jelenia 8) ) interesuję się piłką nożną oraz grami komputerowymi. Jestem recenzentem w serwisie Victory Games. Cóż, to będzie chyba wszystko. Jak coś mi się przypomni, to dopisze

3
Witamy w naszych nieskromnych progach...

A żeby odróżnić ten post od reszty: Znam jednego recenzenta z pewnej strony o grach. Hm... Z tego wynika, że chyba jestem fajny.

I powodzenia w drodze kartki i pióra czy też klawiatury i monitora.
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

4
Witaj.

Porada wujka Web'a:

Pisarstwo uczy tego aby nie spoglądać w tył, gdy już raz został

obrany kierunek. Traktuje życie i śmierć jednakowo.

Idę ćwiczyć kata.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam.

Praca i raz jeszcze praca. Talent sam przyjdzie, kiedy uzna to za stosowne ;)
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

6
Naprawdę się wzruszyłem :oops: To dodaje otuchy i motywacji do dalszej pracy, dzięki! Wrzuciłem do zweryfikowania moje stare "dzieło" Pracuję nad nowym, praca ostatnio została przyspieszona, dzięki wam

7
<wchodzi na scenę, kipiac gniewem. Kostki dłoni pobielały mu od zaciskania trzonka topora. Zgrzyta zębami, rozgląda się przekrwionymi oczyma>

Tu nie ma miejsca dla mięczaków!

<wyrzuca opakowanie miśków Haribo>

No! Teraz jest w porządku.

Czołem. Zejdziesz ze mną do piwnicy ukręcić pasztet?
Are you man enough to hold the gun?

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Mnie też?! W takim razie przejdźmy się na romantyczny spacer po Weryfikatorium, obejrzymy kolekcje toporów Gorina, zajdziemy na herbatkę z cyjankiem do wujka Testudosa (to jego specjalność), pośmiejemy się z trupów wiszących w dziale "zweryfikowane". No chodź... będzie fajnie!
-Is this heaven?

-Nie, lodówka

11
Dżem dobry!!!

16lat...uuuu ,starość ,nie radość! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”