Witam

1
Witam wszystkich. ;)

Mam 14 lat i od paru lat interesuje się pisarstwem. Na początku zaczynałem od krótkich recenzji gier. Z czasem zaczęły się one wydłużać, rosnąć w coraz bogatsze słownictwo i ogólnie były coraz lepsze. Później nastało głębsze zainteresowanie poezją.

Czytałem trochę wierszy i później postanowiłem napisać swoje. Początkowo nie miały one głębszego sensu, ledwie się rymowały itd. To zainteresowanie przemieniło się później w piosenki - moim zdaniem bardzo podobne do wierszy. Zarejestrowałem się tutaj by rozwijać dalej swe umiejętności i pisać coraz lepjej. Niestety "na dzień dobry"

dostałem dwa ostrzeżenia za nie uwagę. ;(

Mam wiele zainteresowań: kulturystyka, sztuki walki, gastronomia, gitara, pisarstwo, kompy itd. To na tyle, nie mam pojęcia co mogę więcej o sobie napisać.

Pozdrawiam.

2
Witam.

Nie ma czegoś takiego jak nieuwaga. Jest przewinienie mniej lub bardziej zamierzone. Naprawiłeś swój błąd.

Czternaście lat i kulturystyka? Nie za wcześnie?

Mniejsza o to.

Temat odblokowany.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Grunt to nie dostac 3-ego i bedzie dobrze ;)

Nic tam, witam sasiada!
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

4
Powitać :)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Azrael pisze:Ja np. lubię komuś przywalić z pięści :D i ponoć nieźle mi idze :D

Obrazek
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

9
cześć

Chodzisz więc na siłownie z książką. A wiecie, że widziałem takiego faceta. W przerwie między powtórzeniami czytał sobie.

:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”