Witajcie :)

1
Witajcie,

Mam na imię Grzesike :P I nie mam 13 lat (uprzedzając pytania albo uwagi :P) Zagościłem na waszym forum w konkretnym celu, ale o nim dowiecie się w innym terminie :) Na codzień jestem studentem (średnio pilnym) oraz informatorem turystycznym (e jakże pięknym acz mało turystycznym mieście Wrocławiu). Nie piszę dużo, więc moje prace sa raczej...sami ocenicie jakie są :) Jak na razie dałem wam jedynie namiastkę moich prób pisarskich...czy będzie więcej nie wiem...jeżeli tylko starczy mi czasu posatram się "poczepiać" również waszych tekstów bo w tym akurat jestem całkiem niezły...tak złośliwości i czepianie się to moja brożka :)

Mam nadzieję, że na start wystarczy :P

Pozdrawiam
[img]http://img384.imageshack.us/img384/1272/cos6zt.jpg[/img]

4
witamy :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj!!! Wrocław jest piękny i jest tam co zwiedzac jeśli sie poszuka. Uważaj na literki i skróty - mogą stac się twoim wrogiem.
Rzekła wtedy do Szecherezady " Na Allacha siostro opowiedz nam cokolwiek aby skrócić nocne godziny..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”