Słowo powitania

1
Pozwólcie, że się przedstawię. Jestem sobą a moje imie brzmi Grzegorz. W sieci identyfikuję się jako Hier. Rocznik 1991. Jestem patentowanym leniem, który za dużo myśli a za mało robi. Mam tak dużo wolnego czasu, że go nie wykorzystuję (nie licząc tego, że gram na gitarze i harmonijce ustnej). Uzależniony od komputera i dobrej muzyki. Interesuję się wieloma ciekawymi sprawami ale w żaden sposób nie wykorzystałem jeszcze mojego potencjału, spoczywającego w nienaruszonym stanie, gdzieś w głebi mojego umysłu. Dość dawno wymyśliłem coś co mogłoby okazać się ciekawym opowiadaniem gdybym je tylko napisał. To coś od czasu swojego powstania jest ciągle w jakiś sposób przetwarzane abym o tym nie zapomniał i kiedyś to zapisał. Do działania potrzebne mi są zewnętrzne bodźce motywujące (dzisiaj gdy czekałem na mail aktywujący konto bardzo łądnie posprzątałem pokój). W życiu napisałem kilka krótkich opowiadań ale wywiało je z dysku twardego, gdy mój kolega reinstalował system ( bez pytania :cry: ). Trafiłem na to forum poszukując kogoś kto mógłby napisać słowa piosenki dla mojego zespołu. Słowa szacunku i pojednania dla inteligencji forumowej. Piss :twisted:

2
(dzisiaj gdy czekałem na mail aktywujący konto bardzo łądnie posprzątałem pokój)

Wiedzialam, ze w koncu to forum przyczyni sie do czegos wielkiego ;)

Witaj :)

3
Manta pisze:
(dzisiaj gdy czekałem na mail aktywujący konto bardzo łądnie posprzątałem pokój)

Wiedzialam, ze w koncu to forum przyczyni sie do czegos wielkiego ;)

Witaj :)

Mnie ten mail musiałby tydzień przychodzić, abym miała czekając na niego wysprzątać mój bałagan ;)

Również witam :)

4
Ta... a ja bym wyszła i olała sprzątanie - to moja słaba strona :D

witaj :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”