Bry :)

1
No i witajcie koledzy i koleżanki :) Jest Tomek i skończę w marcu 16 wiosen. Nie będę nudził moimi zainteresowaniami. Powiem tko, że jest to piłka nożna i RPG (jestem w trakcie pisania systemu fantasy :D ) Hmmm, co to by tu jeszcze... a mieszkam na północny - wschodzie Wielkopolski. Coś jeszcze? Hmm, lubię pisać ale wiem, że nie zawsze wychodzi mi to tak jak chcę. Brakuje wprawy :) A tak poza tym to wszystko u mnie w porządku.

3
Witaj!

Hmm, lubię pisać ale wiem, że nie zawsze wychodzi mi to tak jak chcę. Brakuje wprawy

Spokojnie, wielu na to cierpi :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

6
Witam Cię :D Nie martw się, że brakuje Ci wprawy, mnie brakuje pomysłu, dlatego też narazie udzielam się na tym forum na różne inne ciekawe tematy, których tu nie brakuje, o czym sam się przekonasz :D
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

7
Pan Prezes pisze:Pożyjemy zobaczymy :) Mam nadzieję. Tko od września gorzej będzie z czasem na pisanie ;/
Chyba coś o tym wiem. :) No ale życzę powodzenia w tworzeniu. :) Witam serdecznie na forum.

9
Brutal rasowy, precz! :twisted: Chociaż... <lampeczka nad głową rozbłyska światłem> Pal licho, napisz na priva, to podam ci adres mojej szkoły (;

11
Witam.

Wysadźcie jedną szkołę, a na jej miejscu powstaną dwie nowe.

Wiatraków się wam zamarzyło.

Wykończy mnie pisanie na jedną literę.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

12
Witam serdecznie,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”