Zarazisz się ode mnie ptasią grypą ?

Tak, bo nie wierzę w maty !
Liczba głosów: 2 (29%)
Nie, bo mam nadzieję, że używasz kompa w skawandrze
Liczba głosów: 5 (71%)
Liczba głosów: 7

Marika kłania się w pas

1
Vitam,

trafiłam tu z mojeforum.net, gdzie jestem zresztą moderatorem. Po przeczytaniu krótkiej acz treściwej reklamy, postanowiłam się tu rozejrzeć. Na tyle dokładnie, że postanowiłam się zarejestrować.

Zanim się przedstawię, chcę pochwalić osobę która zrobiła logo, bo jest naprawdę ciekawe, ale... :twisted: napis jest zdecydowanie zbyt mały ! Powiększcie go !

Całkiem niedawno obchodziłam swoje urodziny (które ? szybki rachuneczek dla poćwiczenia umysłu -> 2x7+1), żałuję, że nie z Wami.

Interesuję się muzyką (bo to mój zawód. Gram na skrzypcach), polityką (życie,, życie jest polityczną nowelą...), historią, książkami oraz żużlem, który jest chlubą mojego miasta nad Brdą (Bydgoszcz).

Nie, nie bójcie się. Ptasią grypą nie zarazicie się ode mnie, bo codziennie szoruję buciki na macie dezynfekującej.

Coś jeszcze ?

Dlaczego taki emblemat ? Uwielbiam książki o tematyce kryminalistycznej, czytuję ję tysiącami (populizm moi państwo ! populizm !). Fikcyjne historie przełożyły się na zainteresowanie realną kryminalistką, kryminologią oraz medycyną sądową, stąd też ten malutki, śliczny Walkerek.

To tyle, nie zanudzam, bo przecież ile można gadać o sobie !

Dziękuję za uwagę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”