Woland

1
1) Imię - Woland

2) Miasto - urodzony w Toruniu, zamieszkały w Suwałkach, studiujący w Warszawie, z sercem obecnie w Iasi (Rumunia)

3) Data urodzenia - 03.09.1985

4) Zainteresowania i zdolnosci:

- muzyka: rock, hard rock, punk rock, heavy metal, trash metal, death metal, scandinavian metal, gothic metal, poezja śpiewana, muzyka poważna (Nobuo Uematsu) czasami także posłucham jakichś celtycko-irish-scotish shit:)

Trochę na gitarze pogrywam i trochę śpiewam.

- sport: siatkówka (wyczynowo-amatorsko), sporty extremalne (w wolnych chwilach, głównie w wakacje), cycling (rekreacyjnie)

- literatura: Hemingway, Sapkowski, Bułhakow, pisuję też opowiadania, felietony i durne maile:)

- pakowanie się w kłopoty

- straszenie ludzi

- sprawianie, że psy ujadają

- zakochiwanie się w kobietach z różnych powodów dla mnie niedostępnych i odrzucanie fajnych kobiet, które chciałyby ze mną być, bo "to nie to".

- tak z innej beczki, interesuje mnie też HRM (Human Resources Management) i PD (People Developement).

Tyle na razie, jak ktoś chce mnie poznać (a zapewniam, że nie jest to proste), to zapraszam do sesji pytań

Woland
Jam jest częścią tej siły

która wiecznie zła pragnąc

wiecznie czyni dobro.

3
to jest prawie jak CV :D

także zdarza mi się pisać durne maile ;)

zapraszam do zamieszczenia jakiś fragmentów i oceniania tych już zamieszczonych.

No... i najważniejsze...

WITAMY :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
przykro mi ale nie sprecham wystarczająco dobrze po angielku by zrozumieć te angielskie sformułowiania :hm:

za to mogę śmiało powiedzieć

SIEMKA

:*
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”