1) Imię - Woland
2) Miasto - urodzony w Toruniu, zamieszkały w Suwałkach, studiujący w Warszawie, z sercem obecnie w Iasi (Rumunia)
3) Data urodzenia - 03.09.1985
4) Zainteresowania i zdolnosci:
- muzyka: rock, hard rock, punk rock, heavy metal, trash metal, death metal, scandinavian metal, gothic metal, poezja śpiewana, muzyka poważna (Nobuo Uematsu) czasami także posłucham jakichś celtycko-irish-scotish shit:)
Trochę na gitarze pogrywam i trochę śpiewam.
- sport: siatkówka (wyczynowo-amatorsko), sporty extremalne (w wolnych chwilach, głównie w wakacje), cycling (rekreacyjnie)
- literatura: Hemingway, Sapkowski, Bułhakow, pisuję też opowiadania, felietony i durne maile:)
- pakowanie się w kłopoty
- straszenie ludzi
- sprawianie, że psy ujadają
- zakochiwanie się w kobietach z różnych powodów dla mnie niedostępnych i odrzucanie fajnych kobiet, które chciałyby ze mną być, bo "to nie to".
- tak z innej beczki, interesuje mnie też HRM (Human Resources Management) i PD (People Developement).
Tyle na razie, jak ktoś chce mnie poznać (a zapewniam, że nie jest to proste), to zapraszam do sesji pytań
Woland
3
to jest prawie jak CV 
także zdarza mi się pisać durne maile
zapraszam do zamieszczenia jakiś fragmentów i oceniania tych już zamieszczonych.
No... i najważniejsze...
WITAMY

także zdarza mi się pisać durne maile

zapraszam do zamieszczenia jakiś fragmentów i oceniania tych już zamieszczonych.
No... i najważniejsze...
WITAMY

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec