Witam wszystkich.
Jestem Krzysztof, 23 letni stary pryk, o bujnej fantazji i zamiłowaniu do lenistwa. Na co dzień pracuję, grasuję po forach internetowych, oraz staram się bazgrać coś własnego...
Interesuję się głównie literaturą sci-fi, choć nie pogardzę również przygodową, sensacyjną, czy historyczną.
Poza tym w krąg moich zainteresowań wchodzi również historia, militaria, jak również i w pewnym stopniu polityka.
2
23 i stary pryk? Za to oberwiesz!
ale to później
Witaj
Uważaj na okolice zbrojowni
tam hasają takie toporzaste stwory 
Pozdrawiam serdecznie
ale to później

Witaj

Uważaj na okolice zbrojowni

Pozdrawiam serdecznie

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
5
Hahaha szybko złapał <pokazuje na Sien Vaara>
Przydają się, przydają
Ale to one będą piekły i to one zazwyczaj jedzą. A to, co dają do zjedzenia... cóż, nie polecam
Zresztą sam zobaczysz
Przydają się, przydają

Ale to one będą piekły i to one zazwyczaj jedzą. A to, co dają do zjedzenia... cóż, nie polecam

Zresztą sam zobaczysz

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
7
U nas HOT-DOGIEM tuczy się ofiary, to jest późniejszy lunch. O, już jestem na antenie! taak...a więc, nie pozostaje mi nic innego jak przywitać Cię ciepło <włącza na maksium ogrzewanie w pomieszczeniu i zakłada specjalny kombinezon> i przyjemnie< ostrzy topór i uśmiecha się podle>!
Napewno Ci się u nas spodoba!!!

Napewno Ci się u nas spodoba!!!

"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
8
Toporzaste stwory? Czy do czegoś się przydają?
Do filetowania, mordowania intruzów, mordowania stałych bywalców, mordowania fałyszywch bogów, mordowania umrzyków, mordowania zamordowanych, mordowania innych złych kreatur, mordowania sąsiadów, mordowania listonoszy i sklepikarzy.
No. Umiem jeszcze piec ciasto.
Herbatki? <potrząsa pudełkiem z napisem CYJANEK, opierając się o obosieczny topór> śmiało. Nic ci nie zrobię...

Do filetowania, mordowania intruzów, mordowania stałych bywalców, mordowania fałyszywch bogów, mordowania umrzyków, mordowania zamordowanych, mordowania innych złych kreatur, mordowania sąsiadów, mordowania listonoszy i sklepikarzy.
No. Umiem jeszcze piec ciasto.
Herbatki? <potrząsa pudełkiem z napisem CYJANEK, opierając się o obosieczny topór> śmiało. Nic ci nie zrobię...

Are you man enough to hold the gun?
10
@Grin: A wić czekam na tego hot-doga :wink: A swoją drogą... ładny masz ten scyzoryk. Szkoda, że to miniaturka...
@Testudos: To strasznie mało przydatne te stworki, ale jak złapię któregoś, to obiecuję, że nauczę go kilku pożytecznych sztuczek. Będzie mi kapcie przynosił
Za ciasteczka dziękuję, ale jeśli nie są posypane arszenikiem, to nie skorzystam...
@Wika: Ja również Cię witam.
Strasznie? No co Ty!
@Testudos: To strasznie mało przydatne te stworki, ale jak złapię któregoś, to obiecuję, że nauczę go kilku pożytecznych sztuczek. Będzie mi kapcie przynosił

Za ciasteczka dziękuję, ale jeśli nie są posypane arszenikiem, to nie skorzystam...
@Wika: Ja również Cię witam.
Strasznie? No co Ty!

11
Hej hej
ładny wiewiórek :wink:

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.