Witam

1
witam. nazywam się amoryt. piszę od dawna. wymyślam historie od zawsze. jako że jestem wielbicielem ciężkiej literatury w stylu chucka palahniuka, to sam tworzę ciężkie, drapiące po mózgu teksty. sceny gore included.

będę zawsze zaznaczał, kiedy tekst jest skierowany do stricte dorosłego czytelnika.

pozdrawiam
Bo życie ma sens.

2
Witaj.

"Wymyślam historie od zawsze". Nie wiem czemu, ale zawsze takie stwierdzenia kojarzą mi się z wyznaniem kłamcy.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
cóż. jeśli takie sformułowanie insynuuje coś niewłaściwego, to w przyszłości będę pisać, że zmyślam absurdalne historie, od kiedy byłem w stanie kojarzyć, który z panów na ekranie telewizora był tym złym, a którym tym dobrym.
Bo życie ma sens.

4
Czołem Pando! ekhm... to znaczy amoryt. Nech! a juz miałem chrapkę na zwierzęce mięso. Ale co tam, twoją literaturę też przełkne.< kończy jeść "Zbrodnie i Kare">

A zatem...

...

...

<następuję chwila napięcia, oglądający chowa się pod fotel>

WITAMY! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
na zjadaczy pand Chińczycy mają specjalny oddział paramilitarny, który zabija ciosem knykciami w szyję, więc odradzam takie ruchy :>

....i pierwszy raz mi ktoś powiedział, że jack skellington wygląda jak panda. ech.

czas chyba wybrać sobie bardziej brutalno, celtyckiego, mrocznego, gotyckiego, grindcorowego avka : d

pozdrawiam.
Bo życie ma sens.

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Witam :]
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

12
Zły adres. Tutaj nie ma dorosłych czytelników.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”