Nikt tutaj nie gryzie?

1
Cześć

Nie mam pojecia ile tu razy zagoszcze,czy ten opis bedzie moja opowiescia,wszystkim tym co tu kiedykolwiek napisze i jedynym sladem mej egzystnecji,ale z góry zakładam,żę nie wiem. 18-nastke juz dawno skonczylem,ale jak i co z reszta zycia? nie mam pojecia..nie mam pojecia a czasem sie zastanawialem,

Oczekuje przyplywu energi wychodzącej z tego forum poleconego mi od przyjaciela,ktory jest wszedzie tam gdzie ja kiedys bylem. Moze tutaj wlasnie bede mogl powiedziec "początek"..nie wiem czego Ale ,Mam nadzieje ze ze wkrotce bede wiedziec...

Interesuje sie sztuka,poezja(prawie kazdym rodzajem) sportem i zwierzetami.Bylem kiedys fryzjerem,piłkarzem i czlowiekem w sztucznym swiecie lalek reklamowych...oraz barmanem.

Czesto sie gubie,a czytanie pozwala mi wrocic na ziemie choc powinno byc inaczej. N ie bede kolejnym ktory chce odnalesc siebie,ale bede moze pierwszym a moze i nie,ktory chce SIę "odkryc" od nowa...

Pozdrawiam wszystkich tu obecnych:) [img]http://images42.fotosik.pl/39/786a1f64bf97bf1cm.jpg[/img]

2
Witaj.

Pojechałeś poetycko.

A teraz siadaj za kierowcą w tym ładnym zielonym autobusie i lecisz migiem na poligon, polować na czerwone orły.

Co, że to rzadki gatunek?

Obsrały generałowi ulubiony kwiatek, więc ma je trafić szlag. A Ty masz o to zadbać.

Gorin, dajcie mu nóż i widelec.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

3
Brakuje nam poetów, więc witaj i rozgość się :)

Zobaczysz - będzie fajnie :P ale jakby co, to my niczego nie obiecujemy a twój kolega to widział pewnie nasz dział reklamy :P

Pozdrawiam serdecznie i wampirzo :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Witaj.

Ja nie gryzę, ja połykam w całości.

Chociaż wróć, czasem lubię ugryźć to czy tamto.

Wracam do otchłani, bo mają problem.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Barmanem?! Zamawiam extra soczek pomarańczowy z kostkami lodu!

A całkiem poważnie, witam serdecznie i zachęcam do podzielenia się swoim światem ;)
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

6
Witam serdecznie

ja gryzę, zwłaszcza jak mam zły humor ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Gryzę... jak jestem głodny.

Komornik zabrał mi lodówkę.

Masz pecha.

Od czego mam zacząć udko, czy wątróbka?

Ale wpierwej...

SZORUJ NA POLIGON! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Muszę Cię Gorinie pochwalić, ale...

masz nieodpowiedni tembr głosu. I troszkę za cichyś.

A i nowa dyrektywa:

Za uzbieranie 15 punktów karnych przez szeregowego grożą surowe kary.

Np zgłoszenie szczęśliwca do publicznego wybatożenia prewencyjnego.

A teraz Gorin skocz no po herbatę i weź zza Zbrojowni te zakazane narzędzia tortur.

INSPEKCJA ROWóW, KOCHANI!
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”