Na moim nagrobku widnialby napis: "Zamarzła z powodu nadmiernego picia dziurawca". Tyle w skrócie o mnie.
Pisząc powiesc utknęlam na stronie 18. Mam nadzieje ze pobyt na tym forum wplynie na mnie mobilizujaco i ze znajde tutaj odpowiedzi na nurtujace mnie pytania.
2
Mobilizuj się i nie dawaj. Szczególnie tym gadom w zbrojowni. Pytania śmiało zadawaj - na wszystkie, miejmy nadzieję, odpowiemy. Tutaj bez ostrej roboty się nie da.
Jeszcze muszę dziś piach skarpetkami z rowów wynosić... Machajcie tymi saperkami szybciej, towarzysze!
Już pędzę, szefie!!! :salut:
Jeszcze muszę dziś piach skarpetkami z rowów wynosić... Machajcie tymi saperkami szybciej, towarzysze!

5
Faux pisze:Mobilizuj się i nie dawaj. Szczególnie tym gadom w zbrojowni. Pytania śmiało zadawaj - na wszystkie, miejmy nadzieję, odpowiemy. Tutaj bez ostrej roboty się nie da.
Jakie jest najlepsze remedium na wredne i dręczace pytania?
Kałasznikow oczywiście.
Faux zmień skarpety bo te już zalatują. Niemytym pisakiem.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
7
Niegroźne.
Zęby ich poszły zamiast łopat, godzinę temu chyba.
Zęby ich poszły zamiast łopat, godzinę temu chyba.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
10
Hej, hej, witam znad kubka prawie wypitej kawy, o której posłodzeniu przypomniało mi się dopiero w tym momencie. Dziwne, bo nie znoszę niesłodzonej kawy. Jak więc zdołałam ją wypić w stanie nie skażonym cukrem i nie zauważyć, że było coś nie tak?
Ach... Jestem wykonczona... :(

Ach... Jestem wykonczona... :(
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
11
Dlaczego akurat dziurawca? Dziurawiec miłe zioło! Mam poważne podejrzenie, że dolewają go do tej ziołowej nalewki, którą co dzień muszę pić. A osiemnastka to bardzo miła liczba. Idealna, żeby od niej zaczynać. Na przykład może być początkiem dalszego ciągu Twojej powieści. 
Chyba trochę to nieskładne, możliwe że również cierpię na przemęczenie... W każdym bądź razie, przez tę paplaninę chciałam tylko powiedzieć: WITAJ!!!

Chyba trochę to nieskładne, możliwe że również cierpię na przemęczenie... W każdym bądź razie, przez tę paplaninę chciałam tylko powiedzieć: WITAJ!!!
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."
Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."
Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"