Witam wszystkich!

1
Na moim nagrobku widnialby napis: "Zamarzła z powodu nadmiernego picia dziurawca". Tyle w skrócie o mnie.

Pisząc powiesc utknęlam na stronie 18. Mam nadzieje ze pobyt na tym forum wplynie na mnie mobilizujaco i ze znajde tutaj odpowiedzi na nurtujace mnie pytania.

2
Mobilizuj się i nie dawaj. Szczególnie tym gadom w zbrojowni. Pytania śmiało zadawaj - na wszystkie, miejmy nadzieję, odpowiemy. Tutaj bez ostrej roboty się nie da.

Jeszcze muszę dziś piach skarpetkami z rowów wynosić... Machajcie tymi saperkami szybciej, towarzysze! :twisted:

Już pędzę, szefie!!! :salut:

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Faux pisze:Mobilizuj się i nie dawaj. Szczególnie tym gadom w zbrojowni. Pytania śmiało zadawaj - na wszystkie, miejmy nadzieję, odpowiemy. Tutaj bez ostrej roboty się nie da.

Jeszcze muszę dziś piach skarpetkami z rowów wynosić... Machajcie tymi saperkami szybciej, towarzysze! :twisted:

Już pędzę, szefie!!! :salut:

Jakie jest najlepsze remedium na wredne i dręczace pytania?

Kałasznikow oczywiście.

Faux zmień skarpety bo te już zalatują. Niemytym pisakiem.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

7
Niegroźne.

Zęby ich poszły zamiast łopat, godzinę temu chyba.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

9
Witam Cię cieplutko.

Mam nadzieję, że znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz, osobiście siedzę już tu jakiś czas i bardzo mi się tu podoba:)

10
Hej, hej, witam znad kubka prawie wypitej kawy, o której posłodzeniu przypomniało mi się dopiero w tym momencie. Dziwne, bo nie znoszę niesłodzonej kawy. Jak więc zdołałam ją wypić w stanie nie skażonym cukrem i nie zauważyć, że było coś nie tak? :P

Ach... Jestem wykonczona... :(
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

11
Dlaczego akurat dziurawca? Dziurawiec miłe zioło! Mam poważne podejrzenie, że dolewają go do tej ziołowej nalewki, którą co dzień muszę pić. A osiemnastka to bardzo miła liczba. Idealna, żeby od niej zaczynać. Na przykład może być początkiem dalszego ciągu Twojej powieści. ;)

Chyba trochę to nieskładne, możliwe że również cierpię na przemęczenie... W każdym bądź razie, przez tę paplaninę chciałam tylko powiedzieć: WITAJ!!!
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”