2
To niech zalicza shift po kropce ;) Zartuje ;)

Witam serdecznie!

Dlaczego archeologia?

Jak pisac musi, to niech cos wrzuci :)

Pozdrawiam

3
Archeologia, coz piekna dziedzina nauki.

nie znam sie na dokladnym podziale archeologi, ale wolisz odkrywac dawne cywilizacje czy prehistoryczne zwierzeta.

jezeli jednak chodzi o cywilizacje antyczne, kojarzy mi sie autor niezbyt lubiany przez naukowcow, mitoman erich von deniken, polecam jednak ksiazke Egipcjanin Sinuhe(autora podam potem)

Witaj.

p.s jaka konretna dziedzina naszej przeszlosci cie interesuje ?
Dies Irae lub Lacrimose.

5
Daniken - jedyny pozytywny aspekt to zdjecia i opis miejsc ktore faktycznie istnieja - cala reszta to wyssane z palca glupoty.

p.s Stonehange to raptem gorka kamieni, nic atrakcyjnego powiem szczerze, juz zamki w Szkocji czy Wali sa bardziej fascynujace.

W Wielkiej Brytani i we Wloszech wszystkie te zabytki sa przesycone komercją i az zniechecaja do zwiedzania. Wedrowka szlakiem orlich gniazd za harcerstwa bylo wiekszym przezyciem. 1Euro za zdjecia w niekotrych zabytach to najtansza usluga. (zgroza)
Dies Irae lub Lacrimose.

6
może drażnić.może wkurzać,ale hola do interpunkcji nie lubi się stosować :) (z góry przepraszam za holę hiihi).

archeologia...archeologia to nowy etap w moim życiu.co przyniesie?zobaczymy.myślę jednak nad specjalizacją "a.antyczna" lub "a.architektury".dlaczego?czy żałosne powiem, że z przypadku?

pisanie.pisanie to już inna bajka:)nie każdemu spodoba się to,co i jak piszę,ale o gustach się nie dyskutuje,prawda?:)pozdrawiam i wrzucam
hola holaa

7
Witam serdecznie na forum.
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

8
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
dziękuje i zapraszam do przeczytania fragm., który zamieściłam.jestem otwarta na konstruktywną krytykę i wszelkie porady. pozdrawiam :)
hola holaa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”