Witam wszystkich

1
Witam wszystkich. Mam na imię Piotr, mam 17 lat i mieszkam w Warszawie. Uczę się w LXX LO im. Aleksandra Kamińskiego w Warszawie, znajdującym się w dzielnicy Ursynów. Moje zainteresowania to dość nietypowe połączenie historii z siatkówką i pisarstwem. Dla niektóry wydaje się niemożliwe połączenie tych właśnie rzeczy, ale każdy jest inny i ma swoje upodobania :wink: Po szkole chciałbym pójść na prawo, jednak jeszcze nie zdecydowałem się czy w kraju czy za granicą. Trudno mi powiedzieć czy zacząłem pisać późno czy dość wcześniej, ale pierwsze opowiadanie powstało w drugiej klasie gimnazjum i od tego czasu staram się rozwijać w tym kierunku - głównie dla przyjemności i dla poprawiania własnych umiejętności tworzenia, tak potrzebnych w profilu humanistycznym. Dołączyłem do tego forum z nadzieją, że pokażecie mi jakie błędy popełniam pisząc i co mam zrobić, żeby moje teksty były coraz lepsze :) . Czekam na komentarze zarówno pozytywne jak i negatywne, bo jedne bardzo dobrze motywują do pisania, a drugie skutecznie sprowadzają na ziemię. Czekam z niecierpliwością na Wasze oceny i na możliwość zapoznania się z Waszymi dziełami.

Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku :D

2
Huginn! Patrz, mięsko przyszło... :twisted:

Witaj. Nie bój się, nie martw, zaopiekujemy się Tobą <zdejmuje miarę na sosnowy garnitur>.
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

3
Witaj.

Kolejny fantasta. Fantasjan.

Z dziełami zapoznasz się a jakże. Jednak ostrożnie z nimi, niektóre są leciwe i rozsypują się w dłoni.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam - zajmuję się oprowadzaniem po poligonie.

Co chciałbyś najpierw zwiedzić? Katownie? Sale tortur? Krematorium?

Chodź przyjacielu pokarze Ci co i jak.

Zuz jemu trzeba odpuścić. Jeżeli z własnej nieprzymuszonej woli, pakuje się na prawo, to tutejsze starania tylko go rozśmieszą. Ach Ci sadomasochiści..

Tja wróć. Nie odpuszczamy, jeżeli ma przejść to prawo to trzeba mu zaprawy bojowej! Huginn! Oddaje go Tobie :twisted: sasasasa
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

5
Bartos

Web czeka w zamku, kiedy mu ambasadora przyślesz. Natchnienie dawno nic nie wszamało...

A faktycznie, prawo. Mamy tu różne podłe towarzystwo, ale prawnik (tfu, nawet mię to brzydzi) się przyda, oj przyda w naszej kompanii.
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

6
To, o ile obędzie się bez plucia :) ja mogę pełnić... "honory".

Ten nieszczęśnik jeszcze ma czas wycofać sie z tej głupoty, ja zaś tkwię w tym już po... podudzie ;)

A ambasador zjawi się.. niebawem :twisted:
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Mam nadzieję, że jednak się dostanę i spróbuję szczęścia na tym kierunku ;) w sumie, jeszcze trochę czasu mam, ale perspektyw połączonych z zainteresowaniami, niewiele...

10
Dobry deń.

Ja sem porocznik novi wasiego wojsicka!

BBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAACZNOść!

(ładnie mi rozkaz wybuchnął w ustach :twisted: )
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”