Stroke - definicja nieencyklopedyczna ;)

1
Witam. No to może bez zbędych wprowadzeń:

Nick: Stroke

Imię: Martyna

E-mail: [email protected]

GG: 1544409

No i dalej:

Tak, wiem, baaardzo mała jestem, jeszcze do dobrego pisania niezdolna :) Właśnie po to zarejestrowałam się na tym forum, żeby się poduczyć pisać, bo wiadomo, rodzice, nauczyciele i koledzy obiektywnym jury nie są. Podglądam Was już od ponad dwóch miesięcy, ale dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować.

Jeszcze trochę o mnie:

Zawsze miałam problemy z przecinkami, bo nigdy nie wiem, gdzie je stawiać. W szkole nie znoszę religii, historii, muzyki. Lubię: j. polski, j. angielski, przyrodę, informatykę, plastykę, technikę. Interesuję się praktycznie wszystkim (oczywiście niektórymi rzeczami mniej, a innymi bardziej), z małymi wyjątkami. Oczywiście ze względu na mój wiek, lenistwo i liczbę zainteresowań w niczym nie jestem dobra, ale to mi nie przeszkadza.

No, to chyba tyle. Pozdrawiam.

Stroke

2
Witaj.

Ja za bajtla nie miałem takiego parcia na pisania.

Zazdroszczę wam tego.

Wtedy jeszcze żech ganiał za szmatyrlołkami.*

*Biegałem za motylami.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
U mnie motyli mało, zwłaszcza, że we wczesnych fazach wypoczwarzania z raczkującego bobasa na pełnoprawne dziecko mieszkałam w bloku w Warszawie, więc moje zainteresowania lepidopterologiczne nie miały szans się rozwinąć. A jako pasja wypełniająca czas zostało użyte pisanie, czemu winne jest chwilowe niedotlenienie mózgu przy próbie długotrwałego wstrzymania oddechu.
Wielkie talenty dojrzewają powoli.

We're all living in Amerika

Coca Cola

Sometimes war

We're all living in Amerika

Amerika

Amerika

Rammstein, Amerika

4
Weber, jak tak ładnie przemówiłeś po "mojemu", to aż mnie za serce chwyciło.

Witam Cię serdecznie, Martyno :) W Twoim wieku też już snułam wielkie plany i bawiłam się w pisanie. Pamiętam, że coś koło tego zaczęłam pisać powieść, taką dłuższą na ponad 100 stron.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

5
Ee, no to w takim razie wszystkiego najlepszego! Wina jeszcze nie skosztujemy, no chyba że dosłownie troszeczkę, symbolicznie? A później, pobiegamy sobie za motylami...
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

6
Ach, za 13latka, to ja już powieść pisać zacząłem... teraz myślę sobie, że to dobrze, że zaginęła w pomrokach dziejów, czy tam zjadł ją ząb czasu. A pierwszy mój nie-szkolny tekst, to napisałem mając 7 lat... ach - to były czasy.

W każdym razie - witamy! ;>
//generic funny punchline

7
No witam!

Pierwszy mój post powitalny na nowym forum( tutaj byłaby szczerząca się emotikonka gdyby mi się pojawiały).

Na poligon na razie wstępu nie ma, buduje się.

A robotnicy...

Chwila!

Łap za łopatę i biegaj na budowę!

Czołem!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Hej, hej!

Rozgość się na forum :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

12
Hey, hi, hello! (czy jakoś tak)

Bardzo dobrze, zaczynać trzeba jak najwcześniej... Ahhh, gdybym parę lat temu wiedziała o tym forum... to kto wie. ;)

Witam Cię serdecznie!
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”