Jus się kiedyś przedstawiałem na starym forum, ale nie zaszkodzi zrobić to jeszcze raz. Porządek musi być.
Alfred Sójkowski. Polak, Katolik, Alkoholik.
Licealista z Suwałk. Nie umiem zbyt dobrze pisać, ale lubię to.
Reszta wyjdzie w praniu.
2
Pranie! Zapomniałam nastawić! Dziękuję za podpowiedź! A Ty się tym czasem rozsiądź wygodnie i najedz na zapas czym chata bogata, bo potem możesz potrzebować zapasu kalorii. Witaj!
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM
'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM
'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg
5
Porządek... ja ja!
Łopata - Słowik, Słowik-Łopata.
Nowy poligon-Słowik, Słowik-Nowy poligon.
Poznajcie się bliżej.
Czółeńko!
Łopata - Słowik, Słowik-Łopata.
Nowy poligon-Słowik, Słowik-Nowy poligon.
Poznajcie się bliżej.
Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
7
Siekiera, motyka, bimber, łopata, chciałeś siostrę a masz brata
Dzień dobry cześć i czołem... kluski z makaronem. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
10
- Ordnung must sein!
- Najpierw musicie wygrać jakąś wojne.
Tyle tytułem wstępu - witam byłego pruszkowca w naszym cnym gronie. Ostrzagam zali, iż dotychczas to była piaskownica - tutaj jest prawdziwy hardcore. Wyobraźnia.
Wyobraźnia to własnie to co czyni nas ludzi na podobienstwo Boga. Możemy tworzyć niszczyć całe cywilizacje. Robić wszystko i do wszystkiego zmuszać wszystkich. Mamy nieskonczoną władze - i gdy w pełni sobie to juz uświadomisz .. coz pewnie wylądujesz w wariatkowie z przeładowania twardego dysku.. To jest coś jak wyższy poziom świadomości. Tutaj Tolkienowi gratulujemy nie tego że stworzył wielki świat i kompleksową jego historie, i nazwał to Śródziemie, (tworze każdego dnia tuzin takich, i tuzin lepszych.. Ty też będziesz, czasem zapalisz papierosa podpalajac filter ale światy tworzyć będziesz) my gratulujemy mu że pomimo swego tworu niewylądował w grobie/wariatkowie.
Kto tu żebrak a kto pan?
"Pod Budą - piosenka o ulicznym grajku"
Musisz szybko wybrać. Coś jak matrix tylko na serio.
Taka nasza natura, że nie potrafimy spojrzeć na konsekwencje zanim nie staniemy z nimi w cztery oczy. Zatem zapnij pasy, kaftan bezpieczeństwa czy co tam masz, bo nasze linie bezpieczeństwa w rzyci mają wygode pasarzerów. Ale zawieziemy was dalej niźli byście chcieli, pokazując po drodze więcej niż jesteście w stanie zrozumieć.
Witamy na pokładzie.
- Najpierw musicie wygrać jakąś wojne.
Tyle tytułem wstępu - witam byłego pruszkowca w naszym cnym gronie. Ostrzagam zali, iż dotychczas to była piaskownica - tutaj jest prawdziwy hardcore. Wyobraźnia.
Wyobraźnia to własnie to co czyni nas ludzi na podobienstwo Boga. Możemy tworzyć niszczyć całe cywilizacje. Robić wszystko i do wszystkiego zmuszać wszystkich. Mamy nieskonczoną władze - i gdy w pełni sobie to juz uświadomisz .. coz pewnie wylądujesz w wariatkowie z przeładowania twardego dysku.. To jest coś jak wyższy poziom świadomości. Tutaj Tolkienowi gratulujemy nie tego że stworzył wielki świat i kompleksową jego historie, i nazwał to Śródziemie, (tworze każdego dnia tuzin takich, i tuzin lepszych.. Ty też będziesz, czasem zapalisz papierosa podpalajac filter ale światy tworzyć będziesz) my gratulujemy mu że pomimo swego tworu niewylądował w grobie/wariatkowie.
Kto tu żebrak a kto pan?
"Pod Budą - piosenka o ulicznym grajku"
Musisz szybko wybrać. Coś jak matrix tylko na serio.
Taka nasza natura, że nie potrafimy spojrzeć na konsekwencje zanim nie staniemy z nimi w cztery oczy. Zatem zapnij pasy, kaftan bezpieczeństwa czy co tam masz, bo nasze linie bezpieczeństwa w rzyci mają wygode pasarzerów. Ale zawieziemy was dalej niźli byście chcieli, pokazując po drodze więcej niż jesteście w stanie zrozumieć.
Witamy na pokładzie.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.