ja i moja schizofrenia

1
Chciałabym się teraz wznieść na wyżyny bezwzględnego twórczego natchnienia i przedstawić się we wzniosły romantyczno-modernistyczny sposób (pomijając wszystko co w tych epokach było o patriotyzmie i o Tatrach), jednak nie zrobię tak, bo wraz z nadejściem roku szkolnego opuściło mnie wszelkie natchnienie. Niestety. Jestem tu głównie po to, żeby czytać, czytać, czytać, a przedstawię się w sposób nieco bardziej pozytywistyczny.

Natalia, lat 18, uczennica

Co lubi? Lubi swoje obsesje. Czyli np. muzykę, trudne słowa(których sama nie bardzo używa), słowa podkreśloneprzezworda, absurdy, skrajne absurdy, absurdy ekstremalne i ekstremistyczne, eksperymenty, nieporozumienia, słowa, których nie ma w słowniku, oraz wszelki bezsens jaki nas otacza, moi drodzy. koniec. i lubi, żeby było śmiesznie, a nie poważnie. A także chaos. i pójście na łatwiznę. Gdzieś przeczytała, że jeden z administratorów nie lubi mieszania języków, dlatego ona lubi. polski angielski, hiszpański, niemiecki i łacinę, spośród których zna jedynie dwa pierwsze oraz czwarty troszkę

Nawet nie było tak pozytywistycznie.

4
Witamy :D

jeśli chcesz czytać - tutaj masz pole do popisu :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”