Młoda

1
hej:)

no cóż... za bardzo nie wiem, od czego zacząć...

mam 18 lat i w tym roku zdaję maturkę (nie wiem kto wymyślił to obrzydlistwo :/ )...

lubię teatr, kino i dobrą muzykę...

czasami coś mi się przypadkiem skleci typu wierszyk, opowiadanko...

jak byłam młodsza, pisałam jakieś książki, ale w sumie żadnej nie dokończyłam (może to i lepiej):P:P:P

jeżeli chcecie mnie poznać bliżej, poczytajcie wypociny, które tu zamieściłam i zamieszczę - myślę, że jest to właśnie kwintesencja mnie.

aaaa! I jeszcze jedno! KOCHAM BIESZCZADY:):):)[img]http://upload4.postimage.org/142594/260905011.jpg[/img]

2
Witam :) Jaki wybralas sobie temat z pol? :) A z czego ogolnie zdajesz? :)

Ja zdawalam rok temu:

Temat: Miej serce i patrzaj w serce - Uczucie w literaturze - jakos tak, nie pamietam dokladnie ;)

Zdawalam WOS, Ang, Niem, Historie i Pol ;)

Pozdrawiam,

Manta :)

PS: zamiesc probki ksiazek, ktore pisalas :) Chetnie poczytam :)

hej:)

3
mój temat to: "w życiu jest zawsze miejsce na nadzieję"

niestety jest zbyt obszerny i przez to trudny do zrealizowania... Ale cóż - trzeba płacić za błedy młodości:P:P:P

ponadto zdaję historie i angielski i marzę o psychologii (wiem - nierealne, ale i tak się staram)

zamieściłam już jeden wiersz w "wierszach białych" i takie coś w "napisałem/napisałam"... Będę wdzięczna za krytykę:)

Pomyślę o fragmentach książek, aczkolwiek przeżywam aktualnie okres, w którym podchodzę bardzo krytycznie do swojej twórczości - tzn wiersze jeszcze ujdą, ale książki sa do kitu. Więc jeśli uda mi się napisać coś ciekawego, na pewno zamieszczę:)

pozdr:*

4
Witam również na forum i ze względu ,że dziś miałem mnóstwo pracy , więc jutro poczytam Cię panienko Młoda

i z całą pewnością napiszę coś o tym co już na forum zamieściłaś...życzę zrealizowania wszystkich twoich marzeń z uczelnią i zdania jak najwięcej kierunków , o których myślisz.....pozdrawiam serdecznie....z wyrazami szacunku wodoryt.

Ps: Ale fajna pani na zdjęciu się opala !!!!!!
" Z głębi nocy je łowię na haczyki świateł,

by oślepłe kolory wydobyć z ciemności "

( J.Ficowski).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”