witam

1
Witam wszystkich.

Wpadłam z ciekawości, żeby czegoś się nauczyć, poczytać itd.

Zaczęłam pisać krótkie scenariusze teatralne. Naprawdę krótkie. W formie skeczy kabaretowych. Humor mam dziwny, ale nie o to tu chodzi...

W dziale weryfikatorium widzę same opowiadania, to też nie będę się tam pchała z moim marnym kawałkiem tekstu.

Pochodzę, poczytam...

Na imię mi Ala.

Pozdrawiam!

2
Witaj Alu. Na forum jest miejsce, w którym możesz pochwalić się swoimi scenariuszami. Nie ma go w dziale weryfikatorium, jednak jestem pewien, że weryfikatorzy nie omijają części forum przeznaczonej na scenariusze. A i my, szarzy użytkownicy chętnie poczytamy. Ja osobiście lubię "dziwny" humor:)
Are you a runner too? Nobody needs your care?

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
To dobrze, że wszyscy nie specjalizujemy się w jednej dziedzinie, bo inaczej byłoby nudno i konkurencja za wielka ;)

Witam gorąco.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

7
Jak przeczytałam twój nick? Oczywiście CHRYSTUS. Bierzmowanie rzuca się na mózg. Trauma do końca życia.

Zaręczam (z własnych nie do końca miłych przykładów), że można się tu nauczyć baaardzo dużo :P

No i witam.
Zgon jest najczęstszą przyczyną śmierci.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”