Powrót zza światów!!

1
Hej wszystkim!!!

Oooo daaaaawno mnie tu nie było! Się aż stęskniłam!! mam nadzieje, że co niektórzy za mną też :mrgreen: hehhehehehe. Wiele się u mnie zmieniło, wiele wydarzyło. Złe, dobre rzeczy. Wszystkiego po trochu, poza pasją do pisania. :))) Jak będziecie chcieć to Wam cos niecoś jeszcze napisze :))

3
Albo sama napisze. Skonczyłam studia. Dostałam dyplom. Rok temu. Moja najlepsza kumpela wbiła mi nóż w plecy i wyrolowała co bardzo mnie bolalo. BYłam jednak na tyle silna by jej wybaczyć i zabrac ze sobą na wakcaje do swojego chłopaka do Finlandii. Niestety po powrocie znowu dostałam od niej cios i załamałam sie kompletnie. Od tamtego czasu nie rozmawiamy juz wcale mimo iz ja probowalam. Poszlam na nastepne studia - zaocznie. dostalam sie na staz. Mialam - mam swoje wlasne forum, ale obecnie czesciej mnie na nim nie ma niz jestem bo stracilam zaufanie do ludzi. denerwuja mnie i ciezko mi z nimi "normlanie" rozmawiac. Moze to moja wina, moze nie... forum duzo dla mnie znaczylo i obecnie znowu zbieram sie, podnosze z ziemi po kolejnej porazce. Na świeta Bożego Narodzenia, oczywiście te zeszłoroczne polecialam znowu do Finlandii. wróciłam dopiero w styczniu. W chwili obecnej juz niedlugo znowu wyjezdzam - tym razem na trase Niemcy-Belgia-Holandia, a pod koniec lipca znowu do Finlandii - jesli sie uda.

Poniewaz staz mam w Ośrodku Kultury, w dziale bibliotek mam kontakty z autorami. Poznałam osobiście Panią Kasię Majgier, Barbarę Gawryluk, Barbarę Kosmowską jutro poznam Pana Łukasza Zabdyra, później jeszcze Panią Mariolę Pryzwan. A wśród nowo-zakupionych książek znalazł się także Pan Andrzej Pilipiuk :))

W końcu - hurra hurra!! Kuba Ćwiek wydał nowego KŁAMCĘ!! Książka powinna w tym tygodniu do mnie dotrzeć :))) Juz nie moge się doczekać!!

I chyba tyle o mnie. :P

[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 ]
Witam Cię Agnieszko :))

4
Ja także witam gorąco po raz pierwszy :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”