2
Bo czytając Twoje utwory chcemy wiedzieć z kim mammy do czynienia. Nie musisz podawać imienia i wieku, ale napisz np czym się interesujesz, jak lubisz spędzać wolny czas itd.

Witaj na forum.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witam gorąco i wraz z resztą zgrai czekamy na chociaż szczątkowe informacje o Twojej osobie :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

7
Interesuję się psychologią i socjologią, z tym też chcę wiązać moją przyszłość. Fascynuje mnie także, choć to może za duże słowo, kultura arabska, w tym taniec brzucha :) Obecnie moim celem turystycznym na najbliższe lata jest Maroko i Egipt.

W wolnych chwilach słucham muzyki, głównie chill out'u, trip-hopu, soft rocka oraz wszyskiego co wycisza, inspiruje mnie do tworzenia tekstów. Czasami powyklejam coś techniką decoupage (ktoś kojarzy? ;)), czasami pobawię się w projektantkę strojów. Interesuje mnie też malarstwo i rzeźba (sama nie mam do tego talentu niestety). Ukochany mój malarz to chyba Gustav Klimt, zaraz po nim Wyspiański. Uwielbiam płynne linie i kontury.

Moje zainteresowania często znajdują ujście w moich tekstach, dlatego może opisałam je dosyć szczegółowo. Może ktoś podziela takie same pasje? :)

8
mysticx pisze:Czasami powyklejam coś techniką decoupage (ktoś kojarzy? ),

no ba! :mrgreen: ale ja sie nie nadaje do tego! Ja wole robic sobie kolczyki i naszyjniki. to mnie uspokaja i czu czuję sie poniekąd spełniona :)

[ Dodano: Sro 15 Kwi, 2009 ]
Azrael pisze:to mnie uspokaja i czu czuję
oczywiscie mialo byc tylko czuje :P

9
Witam i zachęcam do życia w forumowej rodzinie pisarzy i poetów. Gdybym miala whiskey,pewnie bym Cię poczęstowała, ale w tej rodzinie się nie pije raczej, wiec nie bede Cie namawiać, do bycia podobą do mnie:)

Baw się dobrze i napisz coś od czasu do czasu.

Pozdrawiam

11
Azrael pisze:
mysticx pisze:Czasami powyklejam coś techniką decoupage (ktoś kojarzy? ),

no ba! :mrgreen: ale ja sie nie nadaje do tego! Ja wole robic sobie kolczyki i naszyjniki. to mnie uspokaja i czu czuję sie poniekąd spełniona :)

o, a wiesz, ostatnio myślałam żeby połączyć decoupage z robieniem kolczyków :) muszę tylko kupić na allegro takie malutkie deseczki co się je ozdabia;) również czuję się przez to spełniona, zwłaszcza kiedy ktoś z niedowierzaniem pyta "sama to malowałaś?" :D a to tylko zwykłe serwetki...

dybym miala whiskey,pewnie bym Cię poczęstowała, ale w tej rodzinie się nie pije raczej, wiec nie bede Cie namawiać, do bycia podobą do mnie:)

mimo to dziękuję za zaproszenie!:) za whiskey nie przepadam, ale jakieś winko czemu nie :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”