Cyźka^^

1

Nick:KaiCyź (można mówić Kajuś, albo Cyźka^^)

Zwykła osóbka. Przemierza świat w ubłoconych błotem trampkach, uważnie obserwując świat, jaki ją otacza. Lubi, kiedy jej długie, kasztanowe włosy powiewają za nią na wietrze. Bezczelnie, mierzy spojrzeniem zielonych oczu, niemal wszystkich, napotkanych na swojej drodze. Eksperymentuje niemal ze wszystkim- najbardziej z ubiorem. Nienawidzi być podobna do ludzi, gotowa przyjść w różowo-czarnych leggisnach (pomimo iż różu nie znosi wcale, tak bardzo, że miałaby ochotę rozszarpać, tą małą znajdującą się w jej szafie kupkę różowych ciuchów), byleby tylko pokazać im "Widzicie? Leję na was. Śmiejcie się ze mnie, a ja i tak nie będę do was podobna.". Odwiedza sklepy, jak każda normalna nastolatka, choć zakupów nienawidzi. Wkurzają ją dzieci Croppa i inne temu podobne^^. Nie maluje się, niektórzy uważają, że naturalność sprawia, że jest ładna (sama za ładną się nie uważa, ale to już gdzieś swoją drogą). Ostatnio zaprojektowała sobie nawet kolorową spódnicę z tiulu i fioletowy krawat, tak, jest walnięta^^.

Niepoprawna romantyczka i idealistka. Patrzy na świat przez różowe okulary, mimo tego, że ma skłonności do popadania w melancholię. Bierze do siebie każdą krytykę i każdą krzywdę, nie potrafi wybaczyć od razu- rozpamiętuje jak długo się da wciąż na nowo rozdrapując stare rany. Łatwo zdobyć jej zaufanie, ale kiedy ktoś to wykorzysta potrafi słono się odegrać. Pisarka, właśnie skończy swoją pierwszą książkę. Potrafi tak zatopić się w marzeniach i wymyślonym świecie, że często myli rzeczywistość z fikcją, przez co trudno jej jest się zakochać i przekonać kogoś do siebie. Jest osobą z ciężkim charakterem, nieprzewidywalna. Często robi coś zanim pomyśli, ale zwykle udaje jej się wszystko odkręcić. Kiedy pomyślisz, że zrobi tak, ona robi inaczej. Kiedy powiesz jej by coś zrobiła, ona zrobi co innego tylko z przekory. Nie lubi nikomu się podporządkować, chyba, że wymaga tego sytuacja. Niezwykle uparta, zawsze znajdzie argumenty by kurczowo trzymać się swoich racji. Nie ma szans- wydając się z nią w dyskusję, masz bankowo pewne, że argumentami przebije cię na głowę.

Wegetarianka troszcząca się o środowisko. Zakochana w świecie Harry'ego Pottera oraz Edwarda i Belli. Właśnie czyta wydaną w 1940 r. powieść pt. "Serce to samotny myśliwy". Nie lubi być taka jak wszyscy, na każdym kroku pokazuje to, jak bardzo chce być inna.

Stworzona do samotności, lubi towarzystwo i potrafi się w nim odnaleźć, ale są dni, kiedy nikt nie może jej przeszkadzać. Nie lubi mieć nad sobą żadnego ciężaru- preferuje samotne spacery, samotne wieczory i samotne trwanie w smutku.

#.Jestem tu nowa, będę wdzięczna za wyrozumiałość ;).

Kontakt? GG. 11049298

3
Konkretne czy nie szczere do bólu ;). Dziękuję za powitanie mnie ^^. A co do twórczości- również nie mogę się doczekać, szykuję coś specjalnego ;)

5
Witam... :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

6
Kończy pierwszą książkę i ma 14 lat? :D

Witaj!

Do zoba w weryfikatorni!
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

7
W zasadzie to już skończyłam ; ). Teraz zabieram się za kolejną ^ ^.

Witam Was wszystkich też, wciąż żywiąc cichą nadzieję, że będziecie wyrozumiali ; )

8
Nołp... możemy być mili, fajowscy, cudowni, boscy... ale nigdy wyrozumiali :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

9
Hej Kaicyz. Strasznie jestem ciekawy Twojego pisania. Zarzuć cosik do weryfikatorium.

Pozdrawiam i życzę szczęścia na polu bitwy :)
There are only two things: love, all sorts of love, with pretty girls, and the music of New Orleans or Duke Ellington. Everything else ought to go, because everything else is ugly.

10
Niepokorna i ten wiek, wszystko jasne ;)

Witam gorąco.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

11
Witaj.

Wyrozumiały to ja chyba nigdy nie byłem. Nie wiem, musiałbym kiedyś sprawdzić.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”