Witam wszystkich bardzo serdecznie.
ani barbarzyńcą ani analfabetka nie jestem, to moje pierwsze dowiadczenie z foum z racji, że ten rodzaj dyskusji oceniałam tak jak wy co niektórych chetnych do udzielania sie w waszym gronie.
mam nadzieję na ciekawe merytoryczne dyskusje i wspólne dzielenie sie doświadczeniami
w ramach powitania wysuwam ku wszystkim dłoń do uściśnięcia
5
Hejże.
Smoczadusza powiadasz..? Mhy hy hy hy... Fantasy... Mhyhy hy hy hy... Smoki... Mhy hyyy...
No już, już. Jestem po prostu chory lekko na przesyt fantasy, ale spoko. Myślę nawet o jakimś konkursie na fantasy: "Fantasy, które odświeży gatunek" czy coś.
Zobaczymy.
Smoczadusza powiadasz..? Mhy hy hy hy... Fantasy... Mhyhy hy hy hy... Smoki... Mhy hyyy...
No już, już. Jestem po prostu chory lekko na przesyt fantasy, ale spoko. Myślę nawet o jakimś konkursie na fantasy: "Fantasy, które odświeży gatunek" czy coś.
Zobaczymy.
6
^ ^ ^
ha ha, to by było COś! Byłabym skłonna nosić przez cały dzień torbę/plecak za takim wymiataczem, który by ten gatunek zdołał zreanimować :wink:
Cześć smoczaduszo.
ha ha, to by było COś! Byłabym skłonna nosić przez cały dzień torbę/plecak za takim wymiataczem, który by ten gatunek zdołał zreanimować :wink:
Cześć smoczaduszo.