bry = )

1
Witam wszystkich, nazywam się Olka i jestem żeglarką. a, i fotografię uwielbiam pasjami po prostu!

zasadniczo to tyle, całej reszty mogłoby nie być ^^

właśnie rzuciłam studia, bo to, co studiowałam, wydało mi się bez sensu... Czekam więc na wyniki kolejnej rekrutacji, tym razem na coś bardziej związanego z moimi planami i zainteresowaniami. Szukam pracy = )

oprócz żeglowania zdarza mi się czytać. tak trochę, średnio 6 książek na miesiąc + nauka (ale tylko od października do maja, bo potem jest już sezon i nie ma nauki). Różne rzeczy czytam - jakieś 35 % to fantastyka, jakieś 50 - tzw. "klasyka" (taaa...), reszta - literatura podróżnicza, współczesna beletrystyka... takie tam. Moimi absolutnymi bogami zabawy i pracy (ze) słowem są Terry Pratchett, Tuwim (ach, ten humor!) i Woody Allen.

muzyki słucham. czasem. rocka głównie, ale nie tylko. punk, ciężkie i alternatywne (we wszystkich kierunkach) brzmienia mile... słyszane?

jestem tu, żeby zmotywować się do intensywniejszego pisania i ćwiczenia warsztatu. mam naprawdę MNÓSTWO pomysłów, setki kartek i karteczek z notatkami, luźnymi uwagami i cytatami, ale jakoś nie mogę zebrać się, żeby coś z tego wyszło konkretnego. będę nad tym usilnie pracować teraz.

pozdrawiam serdecznie = )

Ol
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”