Uwaga nadchodzę!

1
Urodziłam się dawno temu w malowniczym mieście -Poznań. Moje dzieciństwo mijało spokojnie. W rodzinnym domu rozwijałam się pod czujnym okiem moich wspaniałych rodziców, którym dziś jestem wdzięczna, że w wieku trzech lat posłali mnie na kurs szybkiego czytania i myślenia. Dzięki temu kilka lat później, uczęszczając do zerówki zostałam laureatem olimpiady wiedzy o zdrowym żywieniu, a w wieku lat siedmiu zadziwiłam wszystkich zdolnością potęgowania i wyciągania pierwiastków z liczb niewymiernych.

Oczywiście żartowałam, a teraz już mówiąc, zupełnie poważnie.... Witajcie! Jestem Ufo. Podobnie jak większość osób na tym forum zajmuję się pisaniem.... głównie kiepskich bestsellerów i fantastycznych gniotów. Uwielbiam czytać książki zwłaszcza kryminały Joanny Chmielewskiej, a także powieści hiszpańskiego pisarza Carlosa Ruiza Zafóna.
Ufo

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witam:)

Z Poznaniem to też żart? :D Jak nie, to witam sąsiadkę ;) I przyznam, że Twoje literackie miłości również są mi bliskie ;)

Pozdrawiam i witam na forum

8
Prawie padłam trupem czytając pierwszy akapit xD
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”