Witam!

1
Witam wszystkich! Ostatni raz pisałem opowiadania jakieś 6-7 lat temu, przerwę w czytaniu beletrystyki także miałem ok. 3 letnią, teraz jestem w momencie, w którym zbieram się do reaktywacji starych pasji ^^ . Mój warsztat jest w zupełnej ruinie po takiej długiej przerwie - nawet pająki pozdychały gdy mucha z kulawym skrzydłem nie ważyła się wlecieć do środka przez te lata. Postaram się jednak doprowadzić go do jako takiego porządku nim odważę się coś tu opublikować, żeby nie narazić żadnego czytelnika na problemy zdrowotne. Mimo tego proszę zawczasu o wyrozumiałość.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Luken pisze:Postaram się jednak doprowadzić go do jako takiego porządku nim odważę się coś tu opublikować, żeby nie narazić żadnego czytelnika na problemy zdrowotne
Nikt się tak łatwo nie podda :P

Od dłuższego czasu myślałem nad nowymi nabytkami. W końcu ktoś odpowiedział na moje podświadome wołanie!...

6
Witam Cię i życzę powodzenia w pracy nad warsztatem.
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”