Dzień Dobry Cześć i Czołem.

1
Pytacie skąd się wziąłem. Ale nie jestem wesoły Romek tylko Krzysztof. Miejsce zamieszkania naprawdę szczerze uwielbiana przeze mnie za atmosferę panującą Łomża. Mam 20 lat- studiuje biotechnologię na UWM w Olsztynie(oj lekko mi to nie idzie) Jeśli chodzi o kwestię którą tu się ocenia czyli pisanie. Chce ogromnie chcę ale marnie mi to idzie oj marnie. Chęci są czas jest, tyle że problem jest że jak jest czas to robi się prawie wszystko poza pisaniem pomimo tego że są pomysły i jest parcie do tego aby pisać, a to się pracuje w wakacje, a to się tańczy(C-Walka kompletnie amatorsko)a to się sporty uprawia, a to się filmy ogląda, a to się grafikę komputerową tworzy, a to się muzykę tworzy(trance), a to się w UT3 gra(2100 gracz in the world) i tak dalej i tak dalej. I przy tych zajęciach pisanie spada niestety na dalszy plan zresztą nie tylko ono z rzeczy które chce zrobić. Ale wracając do rzeczy oj przyznam że baaardzo oj baaardzo się boję umieścić tu cokolwiek z tego co napisałem, a bez bicia powiem że póki co jest tego jakiejś 16 stron A4 pisane od września tyle że jest tego któraś tam wersja poprawiania ileś tam razy i ciągle jeszcze niedopracowana tak jakbym chciał. Muszę się kiedyś w końcu do tego porządnie zabrać wiem tylko zawsze nie ma kiedy a trzeba oj trzeba. Może jutro albo pojutrze...

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Planuje wkleić tutaj jednak coś swojego ale nie swoje "epokowe" dzieło tylko coś specjalnie na te forum. Taką małą próbkę moich umiejętności pisarskich jeśli w ogóle o czymś takim można mówić w moim przypadku w co teraz jakoś zwątpiłem patrząc w poziom waszych tekstów

5
Witam Cię serdecznie :)

Ja się na tym forum zarejestrowałam około miesiąc temu i powiem Ci szczerze, że atmosfera jest tu naprawdę bardzo fajna, ludzie nie gryzą i udzielają bardzo rzeczowych i pomocnych rad. Tak więc nie bój się, nic Ci tu nie grozi, po prostu wrzuć tekst albo dla rozluźnienia podyskutuj na jakiś temat.

Pozdrawiam!
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”