Witam

1
Witam,

Zawędrowałam z ciekawości. Gdzieś w sieci (mało istotne gdzie) przeczytałam czyjeś żale, że go źle potraktowali na Waszym forum. A ja zajrzałam, poczytałam i spodobało mi się. Ucieszyła mnie mnogość wskazówek i porad jak pisać i czuję, że się odnalazłam.

Po nicku widać, że Magdalena.
Absolwentka stosunków międzynarodowych, mól książkowy i uparta istotka. Lubię fantastykę, ale do obcojęzycznej ostatnio się zraziłam (za dużo elfów, drużyn i chłopaczków z farmy, którzy nagle muszą ratować świat) i odkryłam, że polska nawet niczego sobie. Charakter mam straszny, bo wahania nastrojów ciężko znieść, ale jakoś ze mną wytrzymują.
Potworna gaduła. Gdy przyjeżdżam do domu, rodzina mówi, że pierwszy wieczór to jest horror, drugi da się przeżyć bez wychodzenia z domu, a "trzeciego dnia dzięki Bogu wyjeżdżam".

Piszę, na razie do szuflady i na fora. Zobaczymy, co będzie później.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
ma_dziow pisze:Potworna gaduła. Gdy przyjeżdżam do domu, rodzina mówi, że pierwszy wieczór to jest horror, drugi da się przeżyć bez wychodzenia z domu, a "trzeciego dnia dzięki Bogu wyjeżdżam".
No ja bym się obraził :) :) :)

Witam z całą serdecznością

Re: Witam

6
[quote="ma_dziow"] Gdzieś w sieci (mało istotne gdzie) przeczytałam czyjeś żale, że go źle potraktowali na Waszym forum. [quote]

Ha ha - nie wytrzymał konstruktywnej krytyki;p
Cieszę się, że nie sugerujesz się negatywną opinią takich ludzisk. Rozgość się i w ogóle;)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

7
Witaj Madziu i życzę powodzenia na szerokich wodach Weryfikatorium :)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”