Witam

1
Cześć, mam na imię Krzysztof, mam 16 lat, idę teraz do pierwszej lasy w LOWSiZ`ie [Liceum Ogólnokształcące Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie (Rzeszów)] na profil informatyczno-programistyczny. Interesuję się nauką, historią SiFi :P Lubię grać w szachy i inne gry strategiczne, ale dobrą strzelanką i MMO nie pogardzę. Co jeszcze? Jestem chłopakiem, czasem brzdąkam na gitarze, mam coś z głową, bo czasami pisze a zamiast e, i p zamiast b, i odwrotnie. Lubię rock, metal i japoński pop dla dziewczynek xD

[ Dodano: Sob 01 Sie, 2009 ]
Btw, może mi ktoś powiedzieć, dlaczego nie mogę zedytować tutaj swoich postów? Literówki się każdemu zdarzają chyba?

2
Witaj.

Funkcja edycji postów została wyłączona dla użytkowników.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Btw, może mi ktoś powiedzieć, dlaczego nie mogę zedytować tutaj swoich postów? Literówki się każdemu zdarzają chyba?
Bo to forum jest wyjątkowe, Krzychu.

Witam serdecznie

5
Po dwunastu minutach pobyt stwierdzasz, że klimat jest bardzo fajny. Nie mówiłem, że tutejsza społeczność jest wyjątkowa?

No właśnie :) :) :)

7
Cześć i czołem.
urich pisze:czasami pisze a zamiast e, i p zamiast b, i odwrotnie.
To się nie nazywa przypadkiem dys-cośtam? Ale nie przejmuj się, ja też czasem tak mam, zwłaszcza po kilku godzinach robienia notatek na wykładach ;)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”