Powitanie

1
Witam wszystkich.

Mam na imię Adrian. Niedawno obroniłem pracę magisterską z historii. Duży wpływ na moje zainteresowania miały studia. Interesuje mnie głównie historia kultury i idei - niezależnie od epoki. Nie przepadam za militariami i historią polityczną choć zdarzają się wyjątki.
Bardzo lubię czytać. Interesuje się również teorią literatury i językoznawstwem.

Na forum trafiłem dzięki Milly - pozdrawiam :*

Pozdrowienia dla Kutaka, który też podobno ukrywa się na tym forum.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Wow, jaki nick... Od teraz kojarzysz mi się z ciepłym klimatem. Zobaczymy, czy się nie pomyliłem doczepiając tę opinię.

Witam z całą serdecznością

4
Witam sredecznie, Adriatyku:) Zgodzę się z mountain_artist, że od razu robi się przyjemnie na myśl o twoim nicku;p
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

6
Adriatyk pisze:Niedawno obroniłem pracę magisterską z historii.
Pomożesz mi się przygotować do matury? xD

Jej... Zauważyliście, że stałam się ostatnio bardzo interesowna? ;D
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.

7
Wreszcie mogę się przywitać :) Witaj Adriatyku! Cieszę się, że dałeś się namówić na rejestrację i mam nadzieję, że wreszcie zamiast pisać do szuflady, podzielisz się z nami swoimi wierszami. I może wreszcie zmobilizujesz się do napisania dłuższego tekstu prozą? Chętnie ocenię tak surowo, jak Ty oceniasz mnie :p

P.S.: Zaczyna się tu robić swojsko i sielsko - namówię jeszcze parę osób do rejestracji i będzie jak w domu ;)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”