a witam.

1
Witam!

W czasie kiedy nałogowo szukałam for literackich, a moja tFórczość kwitła dopiero obiła mi się o uszy nazwa Weryfikatorium. Ale jakoś nie mogłam się tu odnaleźć, szukałam więc dalej... Ale to opowieść na inny wieczór. Tymczasem jestem tu znowu, chcę rozwijać swoje skrzydła, a swoje teksty i wiersze potraktować bardziej poważnie i dostarczyć im wiele konstruktywnych wskazówek.

Tymczasem krótko o mnie: młoda jestem, cieszę się życiem, hipiska, artystyczna ze mnie dusza i póki co dobrze mi z tym. Uwielbiam teatr, czasami coś naszkicuję. Dużo gadam, ale staram się nad tym panować. Wiele osób twierdzi, że jestem bezczelna i pyskata, ale ja uważam, że to tylko chęć walki o siebie i swoje prawa. Bo jeśli ja o siebie nie zawalczę, to kto? Piszę poezję, ale proza też mi się zdarza.

Mam nadzieję dłużej zagrzać tu miejsca, ale jak się potoczy to wszystko - zobaczymy. Pozdrawiam serdecznie ; )

2
Czy jesteś niska?

Witam, witam, życzę miłego pobytu. Rozmnażaj się... twórczo, oczywiście. :)
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Witam cieplutko w deszczowy wieczór (albo chłodniutko, jeśli u Ciebie wieczór gorący ;) ).
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”