Grafoanatomia

1
Jestem zwolennikiem dobrej grafomanii, przeciwnikiem grafosraczki.

Wyciągam teraz z książek to co dobre, by później to wykorzystać. Piszę od 10-ego roku życia. Piszę po 10-ej. Piszę książki do 10-tej strony, bo później ich nienawidzę. Standardowości.

Uszy traktuję jazzem (Armstrong, Gillespie...), klasycznym soulem i r&b (Ray, J Brown, Aretha Franklin...), itp. (F. Sinatra, Dean Martin...)... A ostatnio świetlicki.

Uważam, że nie można mówić ,,nie można".

Interesuję się - umysłem i słowami.

Z góry dziękuję za serdeczne i ciepłe przyjęcie.

Z okazji mojego szesnastego dwudziestego siódmego kwietnia.
Wyraź siebie!

2
Witam serdecznie i ciepło
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Nie dostaniesz serdecznego przyjęcia. Dostaniesz ciepłe!

<odkręca zawór dopływu gazu w miotaczu płomieni>

PłOń! PłOń! BęDZIESZ PłONął! ZMIENISZ SIę W POCZERNIAłY STOSIK PYłU! PłOń, PłOń, ZGIń W OCZYSZCZAJąCYM OGNIU WERYFIKATORASKIEJ INKWIZYCJI!

Cześć, Testudos jestem. Nie pisz książek.
Are you man enough to hold the gun?

4
Podobnie jak twoi ziomkowie nie jesteś zbyt subtelny, krasnoludzie. Otrzyj lepiej tę pianę z z brody, po ciemnym krasnoludzkim, bo nie mogę na ciebie patrzeć.

Tak lepiej. Teraz możemy gawędzić.

Cześć, Testudos jestem.
Miło mi.
Nie pisz książek.
Wiesz, że umysł nie zna zaprzeczeń, prawda?
Wyraź siebie!

5
Podobnie jak twoi ziomkowie nie jesteś zbyt subtelny, krasnoludzie. Otrzyj lepiej tę pianę z z brody, po ciemnym krasnoludzkim, bo nie mogę na ciebie patrzeć.
Schematy... W rzeczywistości jestem garbatym niziołkiem z grzybicą i moim wrzodem Zenonem pod pachą. Gram w teatrze, stąd to przebranie brodacza.

Wiesz, że umysł nie zna zaprzeczeń, prawda?
Moja kolekcja w słoikach zna. Chcesz z nimi porozmawiać? :)

Opowiadania są lepsze. Na początek ;)
Are you man enough to hold the gun?

7
Witam.

O zdrowie nie pytam, bo w takim wieku je się najpewniej ma.

Kosi, kosi łapki...
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Superbad pisze:umysł nie zna zaprzeczeń, prawda?
Posłuchaj debat sejmowych, niektóre umysły znają wyłącznie zaprzeczenia. Choć może słowo "umysł" jest tu przesadą...

Witaj!

9
Powiedzcie dziecku:

Nie rób tego!

Nie zrobi?

Powiem Wam:

Nie myślcie o strusiu!

Nie myślicie?

Nie wyobrażaj sobie różowego słonika, teraz!

Umysł nie zna zaprzeczeń.

Spróbuj się nie uśmiechać teraz i nie bądź szczęśliwy, tym że nie jesteś wyjątkowy.

No nic. Idę pisać książkę.

Pozdrawiam Testudos! :)

PS: Od razu mówię, że jestem tu po to by ćwiczyć i przebywać, chociażby wirtualnie, w tymże środowisku. Każdy mój post będzie ćwiczeniem.
Wyraź siebie!

10
Ano umysł teoretycznie zaprzeczeń nie zna. Chociaż uhm... powiem Ci szczerze, że nie myślałam o strusiu ani o słoniku. Tak jakoś dopiero po przeczytaniu całego posta zorientowałam się, że coś jest nie tak. Ech. Umysł lubi po prostu płatać figle :)

Pomijając jednak, witam serdecznie :)

11
Rury, rury, rury,

oceany,

gazociągi, gazociągi,

obecnych kłótni wielke posągi :P

Ha, mój umysł szaleje :wink:

Od razu mówię, że ten cudowny liryk niestety mój nie jest. Stworzył go anonimowy autor na ścianie szatni w mojej starej szkole...

Pozdrawiam serdecznie :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

12
Cześć, nie zauważyłam Cię wcześniej, za co przepraszam, bo to poważne niedopatrzenie.
Jazz i nie nie można bardzo współGrają. Ze sobą i z Grą.
Witam i poprzyglądam się Twojej pracy, bo warto.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”