Hejcia :P

1
Jestem Arletta i ineteresuje się wierszami a dokłądnie pisaniem ich jak zapewne większosc tu przebywających... Jednak z pisarzy nie mogłabym wymienić żadnego... oni domnie zbytnio nie przemawiają... dla mnie poezją są wokaliści którzy śpiewajac o życiu mówia całą prawde i włąsnie na tej podstawie pisze. To co widze lub chce zobaczyc. Nie warto powracac do wspomniec, bo ich nie zmienimi. I tego sie trzymam.

Pozdrawiam Arluś :P

3
I trzymać zawsze się będzie...
Jestem stworzeniem, czy to źle?
Bóg mnie stworzył... On tak chcę...
Ja decyzji Jego nie zmienie...
Chyba, że zostane wspomnieniem...

4
Witaj Arletto - bardzo oryginalne imię :)

Mam nadzieję, że mówisz o poezji śpiewanej? Ciężko bez znajomości literatury i poezji szkolić swój warsztat, ale mam nadzieję, że kiedyś przekonasz się do głębszej przyjaźni z klasyką. A może kiedyś zostaniesz niezłą tekściarką i w radiu uświadczymy samych mądrych i głębokich przebojów ;) Tego Ci życzę na powitanie!
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

5
Poezja śpiewana jest tez sztuka, nie mozemy tak o obok niej przechodzić... każdy patrzy na znanych poetów, którzy tworzyli cuda swoimi słowami... ale przecież i prostymi słowami nic nie znaczącymi możmey stworzyc coś, co bedzie naprawde dobre. Nie możemy tak przekleślać tego...

6
arletta2201 pisze:ale przecież i prostymi słowami nic nie znaczącymi możmey stworzyc coś, co bedzie naprawde dobre
Albo banalne, oklepane, nie do zjedzenia i nie do patrzenia nawet ;)

Witaj na forum. Po przeczytaniu twojego powitania nie dziwię się, że piszesz "wiersze" tak jak ten jeden, który umieściłaś już na forum. Szkoda, bardzo szkoda.

PS Jaki wiek?
Zajrzyj, może znajdziesz tu coś dla siebie

Jak zarobić parę złotych

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Dzieki za krytyke...ale chyba sie nią nie przejme ii mam 15 lat

10
Patkazoom bedę dawać codzień jeden niby "wiersz", przy którym chce zebyś sie wypowiadała... Bardzo mnie ineteresuje krytyka Twoja... :D

12
Seri mówie... sama powaga

[ Dodano: Sob 15 Sie, 2009 ]
Serio mówie... sama powaga