Witam wszystkich!

1
Witam serdecznie Was wszystkich!

odkąd pamiętam i odkąd nauczyłem się czytać, uwielbiam TO robić. Mój gust nie jest zbyt wysublimowany, więc nie spodziewajcie się, że wśród moich ulubionych autorów jest Proust, Joyce czy Coetzee. Nie, nie - bliżsi są mi King, le Carre, czy nawet Grisham. Pozostaje mi tylko za to przeprosić:-)

Piszę od mniej więcej roku, dając upust chorej wyobraźni i chęci uprawiania "pisarstwa", która kiełkowała we mnie od jakiegoś czasu. Oczywiście wszystko ląduje w folderku na moim kompie, więc pozwólcie, że podzielę się z Wami tym, co popełniłem do tej pory i co pewnie jeszcze popełnię. Weryfikatorów proszę o wyrozumiałość, z pokorą przyjmę wszystkie uwagi, których zapewne będzie sporo. Cóż, człowiek uczy się przez całe życie...
To tyle, jeśli chodzi o powody, dla których się w W-m zalogowałem, bo odwiedzałem Was dość często.

Wachlarz moich zainteresowań jest dość szeroki, wspomnę więc tylko o architekturze, modelarstwie, historii, muzyce (nie klasycznej) i... wystarczy.

Pozdrawiam i do "przeczytania"!
Maciek
Szuflandio, Ojczyzno moja, krasnoludowa...

3
Nie przepraszaj za gust. Niektórzy prawią, że o gustach dyskutować się nie powinno. No, tylko fanów Tłajlajta pożerają sporadycznie aligatory, które uciekają Łasicowi.
Dostrzegam w Twoim poście prawdziwą pasję, dlatego z radością obejrzę to, co tam najlepszego popełniłeś.
Witam na Weryfikatorium.

4
uwielbiasz TO robić, odkąd nauczyłeś się czytać? Aż mnie korci, żeby spytać, jaką to książkę najpierw przeczytałeś, że ma tak silny związek... :-)
O aligatora się nie bój. Nasza Puma (moja i Webera) zjadła go wczoraj na kolację. Została skórka, będzie torebka dla Arri.
Witaj w krainie gier i zabaw.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

5
Witam równie serdecznie :)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Gra:
Pierwsza książka, jaką przeczytał Maciuś, lat 6?
Ehm... "Pilot i ja"

A co do skóry z aligatora: starczy jeszcze na buty? (rozmiar 46)

Edd:
King - król w samej rzeczy, chociaż zdaje się, że nie lubi Polaków:-)
Szuflandio, Ojczyzno moja, krasnoludowa...

8
na buty nie WYstarczy, bo to był mały aligator (jak by sobie mała Łasic poradziła z dużym?). Co do książki... hm... różne rzeczy inspirują do różnych zachowań, nigdy nie wiemy co na nas wpłynie, czasem nie doceniamy siły Opatrzności :-)
Pozdrawiam
Gra
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”