Witam

1
Hmm.. nie wiem od czego zacząć.
Więc może zacznę od tego, że jestem niestety nastolatką w wieku licealnym w której buzują hormony, co często prowadzi do różnych dziwnych sytuacji.
Jeśli o moje doświadczenia pisarskie chodzi, to parę razy zdarzało mi się popełniać jakieś krótkie formy prozatorskie, ale zawsze do szuflady. Kilka razy zdarzało mi się też naskrobać jakieś wiersze, ale one również nigdy nie ujrzały światła dziennego. Trochę większe doświadczenia mam z publicystyką, ale to inna bajka.
Na co dzień zajmuję się trochę tańcem, trochę dziennikarstwem, trochę paroma innymi sprawami, chociaż generalnie wciąż szukam własnej ścieżki.
Nie ma już chyba w mojej osobie, więcej rzeczy które warto byłoby zawrzeć, w tym poście.
W każdym razie nie ma sensu ukrywać chyba, że na forum zarejestrowałam się ponieważ rozpaczliwie szukam opinii (jak pewnie większość).
Pozdrawiam i mam nadzieje na ciekawe "forumowe życie" :)

2
Witaj!

Piszesz, że "popełniłaś" kilka utworów i wiesz co? Uważam (a wierzę, że nie tylko ja jeden), że powinnaś wystawić je do boju. Otwórz szufladę, przeczytaj jeszcze raz te utwory, popraw opowiadania a nawet wiersze, jeśli uznasz że je także należy poprawić i wyślij w świat. Może coś tam masz! Któż to wie! A źle byłoby nie spróbować. Poza tym... co Ci szkodzi... ;-)

Pozdrawiam!

3
Forumowe życie to tak naprawdę drugie życie, życie, w którym nie kasują za przejście na czerwonym.

Witam na forum!

4
Witam serdecznie, zapraszamy do udzielania się na forum.
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”