Witam

1
Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mam Kamil i mam 21 lat, studiuje zaocznie Zarządzanie i Marketing w Warszawie. Uczelnie nie podam, żeby nie robić reklamy :D Lubie sport i tworzenie stron internetowych. Pisanie traktuje jako hobby, napisałem jedną książkę i czekam na odzew wydawnictwa. Jeżeli ją wydam to będzie spełnienie marzeń. Pewnie każdy z nas tu zebranych, marzy o wydaniu książki. To nie marzyć tylko napisać i działać, ja walczyłem z tekstem 2 lata a teraz czas na publikację.
Nie wiem czy książka jest dobra, przyjaciele twierdzą, że tak. Ale od tego są przyjaciele.

Pozdrawiam

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj. Jeśli masz już całą książkę, to nic nie stoi na przeszkodzie, byś zamieścił tu jej fragment - wstęp czy kawałek rozdziału. Wtedy przekonasz się chociaż czy pod względem warsztatowym jest dobrze (gdyż o fabule trudno coś powiedzieć po jednym fragmencie). To nie powinno utrudnić Ci publikacji w przyszłości, a przynajmniej będziesz miał względne pojęcie czy tekst jest napisany poprawnie, czy trzeba jeszcze nad nim przysiąść :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

Gdzie moge go zamieścić

4
Jestem tu nowy a to forum jest inne niż wszystkie. Gdzie mógłbym zamieścić fragment. Proszę o podpowiedź.

Obawiam się, że fragment nie spełni oczekiwań. Ponieważ tej książki mimo że ma 160 stron A4 nie da się podzielić na fragmenty. Postaram się jednak znaleźć najlepszy i go wrzucić.

5
Podforum:
"Tu wrzuć tekst do zweryfikowania".
Zakładasz temat, podajesz gatunek i czekasz. Myślę, że długo nie poczekasz.

Witaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”