Powitanie

1
Blokuję temat do czasu, kiedy autor przeczyta regulamin i się do niego zastosuje
Heh, zmusili to sobie nabije posta w tym dziwnym dziale :)

Tak więc:
Dzieńdooooooooooobry!!! ](się mi ziewło, sorry)

Cóż, lubię spać i leniuchować, czasem coś tam pisze (zwykle zamiast robić coś bardziej pożytecznego). Dziwny ten zwyczaj witania się i ogólnie nie wiem co pił ten co na niego wpadł (mimo wszystko liczę że mu zostało i się podzieli). Kontynuując: lubię tez inne rzeczy takie jak sport, anime i rpg (ale crpg już mniej bo są nudne). A tak jeszcze wracając to tego zwyczaju (gdzieś tu zaczytałem iż to tradycja), to dziwny on. Aaa. Czemu tu się nie da postów edytować? (teraz mi co prawda przeglądarka błędy sprawdza, no ale nie zawsze można na nią liczyć). A jeszcze zapomniałem wspomnieć że czasem sobie lubię ponarzekać na pierdoły i jestem idealistą (ale leniwym to rzadko mi coś wychodzi do końca.
Dobra, ale nie będę Cię (czytelniku tego niepotrzebnego posta) zmuszał do straty czasu.

A co do tematyczności forum, to zwykle piszę poezję, acz ostatnio jakoś polubiłem opowiadania.

Aha, zapomniałbym, powiedzieć po co tu w sumie jestem. Ale w sumie nie wiem. Liczę, ze się dowiem i mi to na dobre wyjdzie.

No to miłego dnia. Idę się zając czymś pożytecznym.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

4
Ten dział nie jest nie potrzebny. wbrew pozorom można "poznać" człowieka, a przynajmniej jego charakter.

Jeśli chodzi o edycje i sprawdzanie błędów przez przeglądarkę to ty masz w głównej mierze na sobie POLEGAĆ, a nie na przeglądarce. Jak jeszcze nie pisałeś matury to mowie ci ze będziesz miał prze...walone do kwadratu, bo ze słownika korzystać nie będziesz umiał. A jeśli jakimś cudem maturę już pisałeś i w dodatku zdałeś (bez obrazy) z j. polskiego to zaiste dziwne to...:D

Cześć!
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]

5
shelion pisze: Jeśli chodzi o edycje i sprawdzanie błędów przez przeglądarkę to ty masz w głównej mierze na sobie POLEGAĆ
No tak, ale edycja przydaje się także gdy jakieś tagi nie działają (a hide nie działa :P), a nie ma jak tego sprawdzić. Dodatkowo ciężko się sprawdza po sobie i takie słowo jak np "więc" zawsze jest uznawane jako dobre, nawet bez ogonka (bo istnieje "wiec")
shelion pisze:a przynajmniej jego charakter.
Respect. Ja ze słowa "Witam" (a takich powitań jest najwięcej) tego nie potrafię.
Przecież mogę sobie napisać ze jestem nieśmiałą, pulchną blondyną, która lubi kotki, albo nazywam się Marian i jestem listonoszem, uwielbiam piwo i dico polo i nikt tego nie podważy. Po jednym poście można dowiedzieć się najwyżej tyle, ile autor chciał w nim zawrzeć. Internet ma to do siebie, że na nim zwykle nie jest się anonimowym, ale tym, kim się chce.
A co do matury to o czym ona mówi? Kawałek papieru z jakimiś mało znaczącymi cyferkami.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

6
Dobra. Odpisze ostatni raz, bo nas Weber będzie ścigać :)
Fajnie by było gdyby te "cyferki" na papierze od matury były "nic nieznaczące". Niestety jak te cyferki będą tworzyć kiepską kombinację to możesz sobie zawalić chociaż w części swoje życie. Bywa...

Ps. Co do charakteru: ja już np. widzę, że ciężko jest Ci się pogodzić z pewnymi rzeczami. Uważasz, że ta tradycja jest dziwna i takie tam ble ble ble. Później piszesz, że nie jesteśmy anonimowi, czyli jednak przywitać się wypada. :D A tak na serio: miło jest jak ktoś się wita, bo potem się kojarzymy i w ogóle jest atmosferka. Jeśli o mnie chodzi to rozpoznaję tutaj wielu użytkowników. Kojarzę, że się z nimi przywitałem (albo oni ze mną, jak ja się witałem) itd i zawsze to jest inaczej. Nie załamuj się. To tylko jeden taki post :D

[ Dodano: Pon 28 Wrz, 2009 ]
Tzn. "mało znaczące" a nie "nic nieznaczące".
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]

7
Cześć!

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”