Witam

1
Cóż, mam na imię Łukasz, pochodzę z małego miasta na Podlasiu. Ledwie 15 wiosen przeszło od moich narodzin. Piszę od 3 lat, przez ten czas szlifowałem umiejętności. Jak wielu początkujących pisarzy, mając lat 12 napisałem "powieść". Efekty każdy zna, patrząc chociażby na siebie sprzed kilku bądź kilkunastu lat ;) Zarejestrowałem się tutaj, bo lubię pisać a chciałbym aby moje opowiadania zostały skrytykowane przez profesjonalistów.

Podziękował :)

Edit:
Chciałem jeszcze dodać, że interesuję się informatyką, książkami i grami komputerowymi. Jeśli chodzi o muzykę to rock/metal, oby nie za ostry ;) Chciałem edytować posta, ale nie mogę tego niestety robić ;) Niech jakiś Moderator to połączy :)

AdminEdit_Lan: Połączyłam
Ostatnio zmieniony pt 02 paź 2009, 19:06 przez Malbert, łącznie zmieniany 1 raz.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Malbert pisze:mając lat 12 napisałem "powieść". Efekty każdy zna,
Ja "popełniłem" powieść mając lat 15 i co najlepsze:
a) wydawało mi się, że jest bardzo dobra
b) miała chyba 30 stron a5....
c) znajomi mówili, że bardzo dobra, a jak ostatnio wziąłem do ręki, po baaaardzo długiej przerwie, to zastanawiam się, jak ja coś takiego mogłem napisać

Ps. Sam pomysł był dobry, nawet bardzo o czym jestem przekonany do dziś. Niestety całkowicie to spartoliłem.
Także nie przejmuj się. Nie jesteś sam. :D

WITAJ!
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]

5
Nie przejmuj się efektami, przynajmniej na razie, tylko pisz :) Im więcej będziesz pisał, tym lepsze efekty osiągniesz. A takie książki pisane w wieku kilkunastu lat wspaniale się czyta po latach, można dostrzec jak daleką drogę się odbyło i jak człowiek się zmienia - nie tylko pod względem warsztatowym, ale i zainteresowań, podejmowanych tematów i tego, co w danej chwili jest ważne. Więc nie wstydź się tego, co pisałeś kiedyś, tylko pieczołowicie zachowuj na przyszłość ;)

Witam i pozdrawiam cieplutko!
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”